light box
امتیاز 2.65 کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 33
تعداد کلمات : 6600
مجله : International Journal of Vegetable Science
انتشار : 2018
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری: مقاله‌ی مروری

چکیده

 جمعیت جهان در حال افزایش است و انتظار می‌رود که تا سال ۲۰۵۰، به ۱۰٫۵ میلیارد نفر برسد. به منظور تأمین نیازهای نسل‌های آینده، عرضه‌ی غذا باید افزایش یابد. افزایش تولید، بهبود توزیع و کاهش ضایعات می‌تواند موجب بهبود قابلیت دسترسی و فراهمی مواد غذایی شود. با کمک فناوری‌های جدید و نوآورانه پس از برداشت، صنایع کشاورزی، تقاضاهای تولید و توزیع محصولات بین قاره‌ای را براورده می‌کنند. یک مؤلفه‌ی مهم برای تضمین امنیت غذای جهان، کاهش ضایعات پس از برداشت است. استفاده از پوشش خوراکی، رویکردی جدید برای بهبود کیفیت غذا برای پذیرش مصرف کننده است. پوشش‌های خوراکی شامل فنون سازگار و ایمن با محیط زیست هستند که روند فاسد شدن سبزیجات را با کنترل تبادل گاز، انتقال رطوبت و اکسیداسیون، کند می‌کنند. مزیت اصلی این پوشش‌ها، بهبود کیفیت حسی و تغذیه‌ای مواد غذایی با قرار دادن ترکیبات فعال در ماتریکس پلیمری است که با محصولات غذایی مصرف می‌شود. هدف این مقاله‌ی مروری، به روز رسانی اطلاعات مربوط به پوشش خوراکی روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری، با تاکید بر ترکیب، ترکیبات فعال، غلظت آنتی میکروبی و اثرات آن‌ها روی میزان رسیدگی، حفظ مواد غذایی گیاهی و عمر انباری می‌باشد. این اطلاعات، به فراوری کنندگان برای انتخاب بهترین مواد پوششی و غلظت مؤثر آن برای سبزیجات با حداقل فراوری و تازه، کمک می‌کند(کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات).

Title: Application of edible coatings on fresh and minimally processed vegetables: a review

Abstract

 World population is increasing and expected to reach around 10.5 billion by 2050. To fulfil the requirement of future generations, food supplies need to increase. Increased production, improved distribution, and reduced losses can improve availability and accessibility of food. With the help of innovative postharvest technologies, agricultural industries are meeting production and intercontinental distribution demands of fresh produce. A critical component of ensuring global food security is reduction in postharvest food losses. Use of edible coating is a novel approach to improve the quality of food for consumer acceptance. Edible coatings are an eco-friendly technique, which slows deterioration of vegetables by controlling gas exchange, moisture transfer, and oxidation. Major advantage of these coatings is to improve nutritional and sensory quality of food by incorporating active ingredients into the polymer matrix that are consumed with food products. The aim of this review is to update information about edible coating on minimally processed and fresh vegetables, focusing on the composition, active ingredients, antimicrobial concentration and their effect on ripening rate, phytonutrients retention and shelf-life. This information will be helpful for processors to select the best coating material and its effective concentration for different fresh and minimal processed vegetables.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    جنسیت در مطالعات ترجمه سمعی بصری
    خـریـد محـصـول
    زبان‌های اقلیت، برنامه ریزی زبان و ترجمه‌ی سمعی بصری
    خـریـد محـصـول
    کوید۱۹(COVID-19) و ترومبوآمبولی اندام اصلی: تظاهرات و علایم در سیستم های قلبی عروقی
    خـریـد محـصـول
    COVID-19 و سلامت روان در برزیل: علایم روانی و روانپزشکی در جمعیت عمومی
    خـریـد محـصـول
    تشخیص کوید-۱۹(COVID-19)- مرور اجمالی بر روش های فعلی
    خـریـد محـصـول
    کوید-۱۹(COVID-19) در محیط
    خـریـد محـصـول
    ترجمه سمعی بصری و موسیقی عامه پسند
    خـریـد محـصـول
    برهمکنش محاوره‌ای و گفتمان در ترجمه‌ی سمعی بصری: گفت و گوی فی البداهه
    خـریـد محـصـول
    میزان اطمینان از بیماری کرونا ویروس جدید (COVID-19) در ژاپن
    خـریـد محـصـول
    مدل سازی و پیش بینی ARIMA از شیوع COVID-19 با الگوی نامنظم
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
    برو بالا