light box
امتیاز 2.65 کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 33
تعداد کلمات : 6600
مجله : International Journal of Vegetable Science
انتشار : 2018
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری: مقاله‌ی مروری

چکیده

 جمعیت جهان در حال افزایش است و انتظار می‌رود که تا سال ۲۰۵۰، به ۱۰٫۵ میلیارد نفر برسد. به منظور تأمین نیازهای نسل‌های آینده، عرضه‌ی غذا باید افزایش یابد. افزایش تولید، بهبود توزیع و کاهش ضایعات می‌تواند موجب بهبود قابلیت دسترسی و فراهمی مواد غذایی شود. با کمک فناوری‌های جدید و نوآورانه پس از برداشت، صنایع کشاورزی، تقاضاهای تولید و توزیع محصولات بین قاره‌ای را براورده می‌کنند. یک مؤلفه‌ی مهم برای تضمین امنیت غذای جهان، کاهش ضایعات پس از برداشت است. استفاده از پوشش خوراکی، رویکردی جدید برای بهبود کیفیت غذا برای پذیرش مصرف کننده است. پوشش‌های خوراکی شامل فنون سازگار و ایمن با محیط زیست هستند که روند فاسد شدن سبزیجات را با کنترل تبادل گاز، انتقال رطوبت و اکسیداسیون، کند می‌کنند. مزیت اصلی این پوشش‌ها، بهبود کیفیت حسی و تغذیه‌ای مواد غذایی با قرار دادن ترکیبات فعال در ماتریکس پلیمری است که با محصولات غذایی مصرف می‌شود. هدف این مقاله‌ی مروری، به روز رسانی اطلاعات مربوط به پوشش خوراکی روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری، با تاکید بر ترکیب، ترکیبات فعال، غلظت آنتی میکروبی و اثرات آن‌ها روی میزان رسیدگی، حفظ مواد غذایی گیاهی و عمر انباری می‌باشد. این اطلاعات، به فراوری کنندگان برای انتخاب بهترین مواد پوششی و غلظت مؤثر آن برای سبزیجات با حداقل فراوری و تازه، کمک می‌کند(کاربرد پوشش‌های خوراکی بر روی سبزیجات).

Title: Application of edible coatings on fresh and minimally processed vegetables: a review

Abstract

 World population is increasing and expected to reach around 10.5 billion by 2050. To fulfil the requirement of future generations, food supplies need to increase. Increased production, improved distribution, and reduced losses can improve availability and accessibility of food. With the help of innovative postharvest technologies, agricultural industries are meeting production and intercontinental distribution demands of fresh produce. A critical component of ensuring global food security is reduction in postharvest food losses. Use of edible coating is a novel approach to improve the quality of food for consumer acceptance. Edible coatings are an eco-friendly technique, which slows deterioration of vegetables by controlling gas exchange, moisture transfer, and oxidation. Major advantage of these coatings is to improve nutritional and sensory quality of food by incorporating active ingredients into the polymer matrix that are consumed with food products. The aim of this review is to update information about edible coating on minimally processed and fresh vegetables, focusing on the composition, active ingredients, antimicrobial concentration and their effect on ripening rate, phytonutrients retention and shelf-life. This information will be helpful for processors to select the best coating material and its effective concentration for different fresh and minimal processed vegetables.

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    اثرات اینترفرون آلفا و درمان سیکلوسپورین به طور جداگانه
    خـریـد محـصـول
    راهنمای ایمنی جاده، راهنمایی برای متخصصان، مدیریت ایمنی جاده، سیستم مدیریت ایمنی
    خـریـد محـصـول
    ساختار کریستال یا بلورین دومین اتصال RNA پروتئین
    خـریـد محـصـول
    اثر روش‌های سنتز بر روی کارایی کاتالیزورهای سه راهه Pt + Rh/Ce0.6Zr0.4O2
    خـریـد محـصـول
    کاتالیزورهای سه راهه xZr1−xO2/Al2O3 Pd/Ce جدید تولید شده با میکرو امولسیون
    خـریـد محـصـول
    تثبیت محلول‌های جامد CeO2-ZrO2 با ساختار نانو با افزایش AL2O3
    خـریـد محـصـول
    اثر ضد میگرنی Δ۹-تتراهیدروکانابینول در موش صحرایی ماده
    خـریـد محـصـول
    کانابیدیول یک روش درمانی بالقوه برای بعد عاطفی-انگیزشی درد پس از عمل
    خـریـد محـصـول
    حساسیت مختص به گونه به تشنج‌های ناشی از مصرف ماری جوانا
    خـریـد محـصـول
    بهینه ساز بادبان ماهی: یک الگوریتم فراابتکاری الهام گرفته از طبیعت جدید
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا