پاورپوینت انجماد مواد غذایی

نوع فایل : PPT

تعداد اسلاید : 14

تعداد کلمات : 4000

مجله : --

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : -

درج جداول در فایل ترجمه : -

منابع داخل متن : -

کیفیت ترجمه : -

:

تاریخ انتشار
20 فوریه 2022
تعداد بازدیدها
1174 بازدید
35,000 تومان

عنوان فارسی پاورپوینت:انجماد مواد غذایی

 چکیده

منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title:Freezing food

Abstract

Freezing is one of the easiest and most acceptable ways to preserve food. Freezing does not kill germs in food, but slows down the action of microorganisms and prevents them from spoiling by slowing down chemical changes that affect food quality.