عنوان فارسی مقاله:استفاده از پروبیوتیک به عنوان ماده غذایی مهم در درمان و جلوگیری از پیشرفت سرطان
چکیده
سرطان روده بزرگ یکی از عوامل اصلی مرگ و میر درخانم ها و آقایان در میان سرطانهای بدخیم است. افزایش شدید این نوع سرطان به دلیل بالارفتن امید به زندگی مردم، تشدید بیماریهای مزمن التهابی روده، مانند کولیت اولسروز و بیماری کرون و تغییر عادات غذایی میباشد. طبق گزارش انجمن سرطان ایالات متحده (۲۰۱۱) رژیم غذایی مسئول ۳۰ درصد موارد سرطان در کشورهای جهان سوم محسوب میشود. در عین حال، اگر فقط سرطان روده بزرگ را در نظر بگیریم، این تعداد ۳۰ تا ۵۰ درصد است. نقش مواد پروبیوتیک در جلوگیری و درمان تعداد زیادی از امراض روده نظیر بیماریهای التهابی روده (IBD)، اسهال، سندرم روده تحریک پذیر، عدم تحمل گلوتن، گاستروانتریت، انتشار هلیکوباکتر پیلوری و سرطان روده بزرگ مؤثر هستند. نمونههای بارز مربوط به Lactobacillus و Bifi dobacterium هستند که ویژگیهای پروبیوتیک با کاربرد زیاد در جلوگیری و نیز علاج انواع بیماریهای دستگاه گوارش هستند. دانشمندان بر تحقیقات اساسی در مورد امکان بهره گیری از پروبیوتیک ها جهت افزایش ادغام متوازن میکروبیوتاها و مجموعه پایش ایمونولوژیکی به عنوان شیوهای جهت پیشگیری از سرطان متمرکز شدهاند. چون که در روده انسان ۱۰۰ تریلیون باکتری، با بیش از ۱۰۰۰ گونه قرار دارد، هنوز تقاضای زیادی به مطالعات عمیقتر جهت پیدا کردن پروبیوتیک ها با قابلیت پیشگیری و درمان سرطان است. هدف از این بازبینی ارزیابی مطالعات مرتبط با پروبیوتیک ها و نقش آن در پیشگیری و درمان سرطان است(پروبیوتیک به عنوان ماده غذایی مهم).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.