عنوان فارسی مقاله: اثرات عدم تحرک ناشی از سرما و دوره بازیابی بر روی یادگیری، حافظه و حساسیت و واکنش به ساکاروز در زنبور عسل
چکیده
علاوه بر خطای انسانی و تغییرات در شرایط آزمایشگاهی، عوامل و فاکتورهای متعددی وجود دارند که موجب پیچیده شدن مقایسات میان مطالعات میشوند. به علاوه، تفاوت در شیوه اجرای روشهای آزمایشی میتواند موجب مشکل شدن تمایز و تفکیک بین اثرات متغیرهای کانونی در برابر متغیرهای برونزا میشود(حساسیت و واکنش به ساکاروز درزنبورعسل). عملکرد عصبی حشره معمولاً با استفاده از فنون شرطی سازی پاولوف ارزیابی میشود. یادگیری و حافظه در بسیاری از گونهها را میتوان با استفاده از رفلکس اکستنشن یا کشیدگی خرطوم (PER) ارزیابی کرد. با این حال، تناقضهایی در روشها مورد استفاده برای تثبیت و بی تحرک سازی حشرات قبل از تستهای PER وجود دارد. ما پاسخهای زنبورهای عسل تثبیت شده در یخچال، روی یخ و فریزر را مقایسه کرده و اثرات دوره بازیابی یا ریکاوری را قبل از تست ارزیابی کردیم. سرما دهی با یخ به طور ضعیفی موجب کاهش یادگیری (پاسخ به یک بوی خنثی) نسبت به سرمادهی با یخچال یا انجماد میشود، ولی منجر به ضعیف شدن به خاطر آوردن بو پس از ۲۴ ساعت نمیشود. هیچ گونه تفاوت معنی داری در حساسیت و پاسخگویی به ساکاروز نسبت به روش سرمادهی دیده نشد، با این حال، واکنش و حساسیت به طور معنی داری در میان زنبورهای عسل بازیابی شده به مدت ۰٫۷۵ در برابر ۱٫۵ یا ۳ ساعت کاهش یافت. ما شاهد افزایش حساسیت به ساکاروز و گرانیول بین ژوئن و آگوست بودیم. نتایج نشان میدهد که تناقض در روشهای سرمادهی موجب اختلال در تفسیر و مقایسه نتایج از حجم زیادی از کارها در زمینه یادگیری و حافظه زنبور عسل میشود(حساسیت و واکنش به ساکاروز درزنبورعسل).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.