عنوان فارسی مقاله:بررسی تاثیر کادمیوم بر روی جذب و انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی
چکیده
غلظت عناصر مغذی یک ویژگی کیفی مهم در سبزیجات است و تغییرات در انباشت میان رقمها میتواند علایمی را در مورد مکانیسم تجمع پایین فلزات سنکین در اختیار بگذارد. ازمایشات کشت گلدانی تحت چهار تیمار کادمیوم صورت گرفت (شاهد، ۱، ۲٫۵ و ۴ میلی گرم بر کیلوگرم) تا اثرات کادمیوم بر روی انباشت عناصرمغذی در ۲۵ رقم پیاز بررسی شود. همبستکی های مثبت معنی داری بین کادمیوم و عناصر مغذی در ساقههای کاذب و برگها وجود داشت. همبستکی های مثبت معنی داری در عناصر مغذی در میان رقمها مشاهده شد که تحت تیمارهای با کادمیوم بالا به ویژه برای فسفر، آهن، منگنز این مقدار صادق نبود. نتایج ما نشان میدهد که یک اثر هم افزایی بر روی انباشت بین عناصر مغذی و کادمیوم و عناصر مغذی درون رقمها وجود دارد. به علاوه فرایند جذب و انتقال کادمیوم ارتباط نزدیکی با منگنز در پیازچه داشت(انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.