light box
امتیاز 2.93 شناسایی مواد آلی انحلال یافته ی مشتق از بیوچار با استفاده از طیف سنجی فلورسانس گسیلش">

عنوان فارسی مقاله:شناسایی مواد آلی انحلال یافته ی مشتق از بیوچار با استفاده از طیف سنجی فلورسانس گسیل-برانگیختگی و جذب مرئی- فرابنفش

 چکیده  

در سالهای اخیر ، بیوچار مورد توجه قابل توجهی برای انواع کاربردهای زیست محیطی قرار گرفته است. با این حال ، امکان کاربرد آن کاملاً به خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن ، از جمله ویژگی های مواد آلی محلول حاصل از یوچار (DOM) وابسته است. هدف از این مطالعه ارزیابی استفاده از تجزیه و تحلیل نوری به منظور توصیف DOM مشتق شده از بیوچار بود. سه بیوچار مختلف (توس و در اثر تجزیه در اثر حرارت ، افرا پیرولیز سریع) تولید و در آب مقطر بیش از ۱۷ روز شسته می شود. نمونه ها در روزهای ۳ ، ۱۰ ، ۱۳ و ۱۷ گرفته و از نظر محتوای DOC مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نمونه ها همچنین با استفاده از طیف سنجی فلورسانس جذب و مشاهده اشعه ماورا بنفش (EEM) مورد تجزیه و تحلیل نوری قرار گرفتند. داده های فلورسانس با استفاده از تجزیه و تحلیل عامل موازی (PARAFAC) بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جذب و نتایج فلورسانس با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی (PCA) ترکیب و مورد بررسی قرار گرفتند. تفاوت معنادار در محتوای کربن آلی محلول در آب برای همه انواع بیوچار مشاهده شد. ویژگی اروماتیک (SUVA254) و میانگین وزن مولکولی (S275–۲۹۵) DOM مشتق شده از بیوچار نیز بر اساس نوع بیوچار متفاوت است. تجزیه و تحلیل PARAFAC سه جز هومیک مانند و یک جز پروتئین مانند را شناسایی کرد. امضاهای متمایز DOM برای هر نوع بیوچار مشاهده شد. تحولات در ویژگی های بیوچار DOM با گذشت زمان نیز مشاهده شد. PCA بر اساس خصوصیات نوری آنها در انواع بیوچار مشخص شده است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که تجزیه و تحلیل نوری ممکن است اطلاعات ارزشمندی در مورد ویژگی های DOM مشتق شده از بیوچار فراهم کند(طیف سنجی فلورسانس گسیلش).

Title: Characterization of biochar-derived dissolved organic matter using UV–visible absorption and excitation–emission fluorescence spectroscopies

Abstract

 In recent years, biochar has become of considerable interest for a variety of environmental applications. However, the feasibility of its application is entirely dependent on its physical and chemical properties, including the characteristics of biochar-derived dissolved organic matter (DOM). The goal of this study was to assess the use of optical analysis for the purpose of characterizing biochar-derived DOM. Three different biochars (slow pyrolysis birch and maple; fast pyrolysis maple) were produced and leached in distilled water over 17 d. Samples were taken on days 3, 10, 13 and 17, filtered, and analyzed for DOC content. Samples were also subjected to optical analysis using UV–visible absorption and excitation–emission matrix (EEM) fluorescence spectroscopies. EEM fluorescence data were further analyzed using parallel factor analysis (PARAFAC). Absorbance and fluorescence results were combined and examined using principal component analysis (PCA). Significant differences in the water soluble organic carbon content were observed for all biochar types. The estimated aromaticity (SUVA254) and mean molecular weight (S275–295) of biochar derived DOM were also found to differ based on biochar type. PARAFAC analysis identified three humic-like components and one protein-like component. Distinct DOM signatures were observed for each biochar type. Transformations in biochar DOM characteristics over time were also observed. The PCA showed a clear delineation in biochar types based on their optical properties. The results of this study indicate that optical analysis may provide valuable information regarding the characteristics of biochar-derived DOM.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
الگوهای دلبستگی(وابستگی) والدین در مادران کودکان مبتلا به اختلال اضطراب
خـریـد محـصـول
استراتژی‌های تمایز و عملکرد بانک‌های پول سپرده گذاری در بندر هارکورت، نیجریه
خـریـد محـصـول
تأثیر زکات تولید در افزایش درآمد در کاهش فقر جامعه در آچه اندونزی
خـریـد محـصـول
مروری بر راه حل‌های اینترنت اشیا برای کنترل انرژی هوشمند در ساختمان‌ها برای کاربردهای شهر هوشمند
خـریـد محـصـول
تحلیل محتوای صندوق های سرمایه گذاری مطابق با شرع در KSA: آیا عدالت اجتماعی مهم است ؟
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا