light box
امتیاز 2.86 فیتواستروژن ها و خطر سرطان سینه">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 16
تعداد کلمات : 6300
مجله : Breast Cancer Research and Treatment
انتشار : 2003
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی:فیتواستروژن ها و خطر سرطان سینه

 چکیده

 فیتواستروژن ها، مواد گیاهی طبیعی می‌باشند. سه دسته‌ی اصلی از فیتواستروژن شامل ایزوفلاوون ها، کومستان ها و لیگنان ها می‌باشند. فیتواستروژن ها، دارای پتانسیل ضد سرطان زایی هستند، ولی در عین حال دارای خواص استروژنیک بسیار مهی می‌باشند. برای ارزیابی اثر فیتواستروژن ها بر روی ریسک سرطان سینه، ما به مرور داده‌های اپیدمولوژیک تحلیلی پرداختیم. مجموعاً ۱۸ مطالعه در نظر گرفته شدند (۱-۱۸). تاکنون،، ۱۳ مطالعه وجود دارد که به ارزیابی رابطه‌ی مستقیم بین مصرف فراورده‌های سویا و خطر سرطان سینه پرداخته‌اند (۱-۱۳). به طور کلی، نتایج، اثرات حفاظتی را به جز برای زنانی که فیتواستروژن ها را در زمان بلوغ (نوجوانی) و یا با دوز های بالا مصرف می‌کنند، نشان نمی‌دهند (۵، ۷ و ۸). تنها چهار مطالعه از این ۱۳ مطالعه، آینده نگرانه می‌باشند و هیچ یک از آن‌ها کاهش معنی دار از نظر آماری را در کاهش سرطان گزارش نکردند. چهار مطالعه به ارزیابی دفع ایزوفلاوون ها از ادرار در رابطه با سرطان سینه پرداختند (۱۴-۱۷). سه مطالعه، مطالعه‌ی شاهد موردی (۱۴-۱۶) بودند که در آن دفع پس از وقوع سرطان سینه اندازه گیری شد و این موجب محدود شدن تفسیر علی و سببی نتایج گردید. تنها یک مطالعه‌ی آینده نگرانه با اندازه گیری های ادرار قبل از وقوع سرطان سینه در جمعیت پس از یائسگی در هلندانجام شد و کاهش خطر سرطان سینه غیر معنی دار برای دفع بالا (۱۷) نشان داد. سه مطالعه به اندازه گیری انترولاکتون (لیگنان) پرداختند: دو مطالعه‌ی شاهد موردی، اثر پیشگیرانه روی ریسک سرطان سینه (۱۴، ۱۸) را گزارش کردند ولی یک مطالعه‌ی آینده نگرانه این مورد را نشان نداد (۱۷). در نتیجه، چند مطالعه‌ی آینده نگرانه (۵) برای ارزیابی اثرات فیتواستروژن ها روی خطر سرطان سینه انجام شدند. هیچ یک از آن‌ها اثرات حفاظتی را نشان ندادند. با این حال، این مطالعه آینده نگرانه روی سن در زمان مصرف تاکید نداشتند چرا که سن در زمان مصرف، بر اساس نتایج مربوط به مطالعات شاهد موردی انجام شده تا کنون، مهم است.

TITLE: Phytoestrogens and breast cancer risk

Abstract

Phytoestrogens are natural plant substances. The three main classes are isoflavones, coumestans, and lignans. Phytoestrogens have anticarcinogenic potential, but they have also significant estrogenic properties. For an evaluation of the effect of phytoestrogens on breast cancer risk we reviewed the analytical epidemiological data. A total of 18 studies were included [1–18]. Up to now, there are 13 studies that have assessed the direct relation between the individual dietary intake of soy products and the risk of breast cancer [1–13]. Overall, results do not show protective effects, with the exception maybe for women who consume phytoestrogens at adolescence or at very high doses [5, 7, 8]. Only four of these 13 studies are prospective, and none of them found statistically significant breast cancer reductions. Four studies assessed urinary isoflavones excretion in relation to breast cancer [14–17]. Three of these are case control studies [14–16], where excretion was measured after breast cancer occurrence and thus seriously limiting causal interpretation of the results. The only prospective study with urinary measurements before breast cancer occurrence was done in a Dutch postmenopausal population and showed a non-significant breast cancer risk reduction for high excretion [17]. Three studies measured enterolactone (lignan): two case control studies reported a preventive effect on breast cancer risk [14, 18], but the only prospective study did not [17]. In conclusion, few prospective studies (n = 5) were done to assess the effects of phytoestrogens on breast cancer risk. None of them found protective effects. However, these prospective studies did not focus on ‘age at consumption’, which seems to be important based on results from dietary case control studies done so far.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
مطالعه ی بازاریابی گردشگری
خـریـد محـصـول
انتقال ژن افقی از آگروباکتریوم به گیاهان
خـریـد محـصـول
بررسی تداخل بین پرده‌های مغناطیسی جراحی و پیس میکر ها یا ضربان ساز ها
خـریـد محـصـول
تشریح و آشکارسازی همه گیری کوید-۱۰(COVID-19)
خـریـد محـصـول
سلامت روان در کانادا: کوید-۱۹(COVID-19) و فراتر از آن
خـریـد محـصـول
کروناویروس(COVID-19) و اضطراب: ارزیابی اثرات روان شناختی بیماری های مسری
خـریـد محـصـول
آیا ترس از کروناویروس(COVID-19) باعث تحریک اضطراب و نگرانی شغلی آینده می شود؟
خـریـد محـصـول
چاقی و کروناویروس(COVID-19): دو روی یک سکه
خـریـد محـصـول
تأثیر کوید-۱۹(COVID-19) بر روی سلامت روان عمومی و اثر خنثی کننده حس انسجام
خـریـد محـصـول
اثرات کوید-۱۹(COVID-19 یاکروناویروس) بر روی اضطراب، افسردگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد.
برو بالا