عنوان فارسی مقاله:تأثیر COVID-19 بر تحولات و توسعه بخشهای تولید گوشت گاو و گوسفند
چکیده
در حالی که همهگیری COVID-19 و واکنشهای دولتی مرتبط با آن تأثیر قابلتوجهی بر مصرفکنندگان و زنجیرههای تأمین گوشت در سراسر جهان داشته است، تأثیر آن بر پرورش گوشت گاو و گوسفند بهطور شگفتآوری کوچک، کوتاه مدت بوده و تا حد زیادی با تأثیرات جهانی دیگر جبران شده است. با این حال، تأثیر آن نیز بین کشورها و مناطق بسیار متفاوت بوده است که عمدتاً به دلیل تفاوت در اقدامات دولت و شرایط و تأثیرات صنعت است. هدف این مطالعه ارائه بینشی در مورد تأثیرات همهگیری در سراسر زنجیرههای عرضه جهانی گوشت گاو و گوسفند، اما با تمرکز بر سطح مزرعه، بهویژه قیمتهای تولیدکننده در سال ۲۰۲۰ است. در مرکز این مطالعه، تجزیه و تحلیل پاسخهای نظرسنجی مبتنی بر پرسشنامه آنلاین به شبکه جهانی معیار کشاورزی گاو و گوسفند. این مطالعه همچنین از انواع دیگر مطالعات و منابع اطلاعاتی برای بررسی عوامل بالقوه دیگری که میتوانند بخشهای گوشت گاو و گوسفند را در سرتاسر جهان در سال ۲۰۲۰ هدایت کنند، استفاده میکند. این بررسی میکند که چگونه این تأثیرات با تأثیر همهگیری تعامل داشتهاند. فروش خدمات غذایی تحت تأثیر همهگیری قرار گرفت، پردازش گوشت به طور موقت در آمریکای شمالی مختل شد، اما قیمتهای جهانی دام ، تا حد زیادی به دلیل تداوم تقاضای قوی گوشت گاو و گوسفند و واردات در چین بالا ماند(تولید گوشت گاو و گوسفند).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.