پیشگیری از بیماری سرطان و استفاده از پروبیوتیک

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22

تعداد کلمات : 7900

مجله : Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics.

انتشار : 2016

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
19 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1258 بازدید
49,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:پیشگیری از بیماری سرطان و استفاده از پروبیوتیک

 چکیده

 پروبیوتیک ها، موجودات زنده‌ای محسوب می‌گردند که اگر با غذا مصرف شوند، در معده و روده زنده می‌مانند و اثر مفیدی روی بدن دارند. پروبیوتیک ازاهمیت فراوانی در درمان یا جلوگیری از سرطان دارد. در صورت مصرف مقدار کافی پروبیوتیک، موجب بهبود سلامتی میزبان می‌شوند. پروبیوتیک ها موجودات زنده‌ای هستند که باعث ایجاد تعادل مفید بین میکروارگانیسم‌های روده می‌شوند. در عین حال، باعث بهتر شدن سلامت دستگاه گوارش، ایمنی و حفاظت در برابر عوامل تهاجمی شده و دارای خاصیت ضد سرطانی و جلوگیی از سرطان مثانه و راست روده می‌شود(سرطان و استفاده از پروبیوتیک).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Probiotics in Cancer Prevention, Updating the Evidence

Abstract

 Probiotics are live microorganisms that, when taken orally, survive passage through the GI tract to apply a beneficial consequence. It has been suggested that probiotics have a significant role in the treatment and/or prevention of cancer. When probiotics are ingested in sufficient amounts, they supply health benefits to the host. “Probiotic” refers to viable microorganisms that promote or support a beneficial balance of the microbial population of the gastrointestinal tract (Holzapfel et al., 2001; Homayouni et al., 2008a,b). In addition to improving gut health (FAO/WHO, 2001; Homayouni, 2009), immunity (Galdeano et al., 2007), and protection against harmful microorganisms (Soccol et al., 2010), probiotics have been documented to exert other health-promoting effects by several mechanisms, such as anticarcinogenic properties (Bengmark et al., 1998; Mack et al., 1999; Homayouni et al., 2012a,b) and the prevention of cancer, especially colon and bladder (Sanders, 2006; Homayouni, 2008).