عفونت‌های مایکوتوکسین و روش‌های پیشگیری: پیشرفت های فعلی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 20

تعداد کلمات : 6800

مجله : Agricultural Sciences

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
6 فوریه 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1268 بازدید
37,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:عفونت‌های مایکوتوکسین و روش‌های پیشگیری: پیشرفت های فعلی

چکیده

  قارچ هایی که به محصولات زراعی حمله می کنند و محصولات کشاورزی را آلوده می کنند، در مواقع مساعد، مایکوتوکسین تولید می کنند. اینها متابولیت‌های تخصصی ساخته شده از ترکیبات شیمیایی سمی هستند که توسط باکتری‌ها، قارچ‌ها یا گیاهان ایجاد شده‌اند که در رشد، نمو یا تولید مثل معمول ارگانیسم نقشی ندارند. آنها بر انسان ها، حیات وحش و بخش کشاورزی تسلط خصمانه ای دارند که منجر به بیماری های مرموز و اختلالات اقتصادی می شود. غذا و علوفه آلوده به مایکوتوکسین ها را می توان در سرتاسر جهان یافت که باعث نگرانی جهانی می شود. مصرف غذا و علوفه آلوده یکی از دلایل شیوع همه گیری است. سایر مایکوتوکسین‌ها با سرطان مری و نقص لوله عصبی (NTDs) مرتبط هستند. ایمونوتوکسین دئوکسی نیوالنول (DON) هنگامی که با تریکوتسن ترکیب شود باعث اسهال می شود و اکراتوکسین A  OTA  با نارسایی کلیه مرتبط است. هزینه‌های مستقیم بازار مرتبط با تجارت از دست رفته یا درآمدهای کمتر ناشی از مواد غذایی یا خوراک آلوده را می‌توان به‌عنوان پیامدهای اقتصادی مایکوتوکسین‌ها بر جامعه بشری در نظر گرفت. این مقاله گروه‌های مکرر مایکوتوکسین‌ها، تأثیر آن‌ها بر سلامت جهانی، تأثیر آن‌ها بر اقتصاد اجتماعی  و روش های تشخیص و پیشگیری از این مایکوتوکسین ها را تشریح می کند(عفونت‌های مایکوتوکسین و روش‌های پیشگیری).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Mycotoxin’s Infections and Prevention Methods: State of the Art

Abstract

 Fungi that attack field crops and contaminate agricultural commodities produce mycotoxins when conditions are favorable. These are specialized metabolites made of poisonous chemical compounds created by bacteria, fungi, or plants that aren’t involved in the organism’s usual growth, development, or reproduction. They have an adversarial hold on humans, wildlife, and the agricultural sector, resulting in mysterious ailments and economic disruptions. Mycotoxins-tainted food and fodder can be found all over the world, posing a global concern. Consumption of contaminated food and fodder is a typical cause of epidemic outbreaks. Other mycotoxins have been associated with esophageal cancer and neural tube defects (NTDs); the immunotoxin deoxynivalenol (DON) causes diarrhea when combined with trichothecenes, and ochratoxin A (OTA) has been linked to kidney failure. The direct market costs associated with missed trade or lower revenues owing to tainted food or feed could be viewed as the economic repercussions of mycotoxins on human society. This review describes frequent groups of mycotoxins in detail, their impact on global health, their impact on the socio-economy; the methods of detection and prevention of these mycotoxins.