عنوان فارسی مقاله:بیوماس اسپیرولینا ماکسیما میکرو کپسوله شده به عنوان یک ترکیب برای تولید بیسکویتهای وگان غنی شده از نظر مواد مغذی و کاملاً پذیرفته شده از نظر حسی
چکیده
هدف از این مطالعه، تولید بیسکویتهای غنیشده از نظر مواد مغذی و حسی با استفاده از ترکیب بیوماس S. maxima میکرو کپسولهشده خشک شده با اسپری بود. بیوماس اسپیرولینا حاوی مقادیر بالای آهن (۴۹٫۸ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) و پروتئین (۸۰٫۰٪) با ارزش بیولوژیکی بالا (نمره شیمیایی > 99٪) بود. لیپیدهای بیوماس اسپیرولینا نسبت اسیدهای چرب غیراشباع/اشباع بالا (۰٫۷) و محتوای بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه (۳۲٫۷٪) را با تأکید بر اسید γ-لینولنیک (۱۳٫۸٪) نشان دادند. بیش از ۱۰٪ از بیوماس اسپیرولینا غیر میکرو کپسوله شده را نمیتوان بدون از دست دادن حسی به بیسکویتها اضافه کرد. پس از میکروکپسوله سازی اسپری خشک با نشاسته اصلاحشده اکتنیل سوکسینیک انیدرید، افزودن ۲۰ درصد بیوماس اسپیرولینا، امتیاز پذیرش حسی و قصد خرید بیسکویت را تغییر نداد. شاخص پذیرش برای این بیسکویتها ۷۹٫۲ درصد بود که نشان دهنده پتانسیل بازار است. این رویکرد فنآوری منجر به تولید بیسکویتهایی با ۴۰ درصد پروتئین بیشتر شد که غنی از آهن بود (این مقدار به ترتیب برابر با ۱۶ و ۳۵ درصد RDA برای زنان و مردان پیش از یائسگی است). با توجه به کاربرد گسترده و هزینه کم آن، کپسولهسازی با خشک کردن اسپری به عنوان یک استراتژی موفق برای استفاده از ریزجلبکها برای غنیسازی مواد غذایی توسط صنایع غذایی ظاهر میشود(بیوماس اسپیرولینا ماکسیما میکرو کپسوله).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.