متابولیسم و تنظیم اسید اسکوربیک در میوه ها

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 15

تعداد کلمات : 11700

مجله : plants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
5 آگوست 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1404 بازدید
42,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:متابولیسم و تنظیم اسید اسکوربیک در میوه ها

چکیده

  اسید اسکوربیک، همچنین به عنوان ویتامین C شناخته می شود، یک آنتی اکسیدان حیاتی است که به طور گسترده در گیاهان یافت می شود. میوه های گیاهی سرشار از اسید اسکوربیک هستند و منبع اصلی دریافت اسید اسکوربیک توسط انسان هستند. اسید اسکوربیک بر رسیدن میوه و مقاومت به تنش تأثیر می گذارد و نقش تنظیمی اساسی در رشد میوه و ذخیره سازی پس از برداشت دارد. مسیر متابولیک اسید اسکوربیک در گیاهان به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. تجمع اسید اسکوربیک در میوه ها را می توان به طور موثر با فناوری مهندسی ژنتیک تنظیم کرد. تجمع اسید اسکوربیک در میوه ها توسط فاکتورهای رونویسی، فعل و انفعالات پروتئینی، فیتوهورمون ها و عوامل محیطی تنظیم می شود، اما تحقیقات در مورد مکانیسم تنظیمی هنوز نسبتا ضعیف است. این مقاله به طور سیستماتیک مکانیسم تنظیم متابولیسم اسید اسکوربیک در میوه ها را در دهه های اخیر مرور می کند. این یک مبنای نظری غنی برای مطالعه عمیق نقش حیاتی اسید اسکوربیک در میوه ها و کشت میوه های غنی از اسید اسکوربیک فراهم می کند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Metabolism and Regulation of Ascorbic Acid in Fruits

Abstract

 Ascorbic acid, also known as vitamin C, is a vital antioxidant widely found in plants. Plant fruits are rich in ascorbic acid and are the primary source of human intake of ascorbic acid. Ascorbic acid affects fruit ripening and stress resistance and plays an essential regulatory role in fruit development and postharvest storage. The ascorbic acid metabolic pathway in plants has been extensively studied. Ascorbic acid accumulation in fruits can be effectively regulated by genetic engineering technology. The accumulation of ascorbic acid in fruits is regulated by transcription factors, protein interactions, phytohormones, and environmental factors, but the research on the regulatory mechanism is still relatively weak. This paper systematically reviews the regulation mechanism of ascorbic acid metabolism in fruits in recent decades. It provides a rich theoretical basisfor an in-depth study of the critical role of ascorbic acid in fruits and the cultivation of fruits rich in ascorbic acid.