عنوان فارسی مقاله:بهبود سلامت مواد غذایی از طریق هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی: یک مرور منابع جامع
چکیده
در اینجا، ما پتانسیل تحولآفرین هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) را بهعنوان جبهههای جدیدی در پرداختن به برخی از چالشهای مرتبط ناشی از سالم بودن غذا برای سلامت انسان و حیوانات بررسی کردیم. در زمانهای اخیر، هوش مصنوعی و ML، همراه با سایر فناوریهای صنعت ۴٫۰ مانند دادههای بزرگ، بلاک چین، واقعیت مجازی و اینترنت اشیا (IoT)، کاربردهای عمیقی در تقریباً در تمام ابعاد صنعت غذایی با تمرکز کلیدی بر افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی و بهبود تاب آوری زنجیره تأمین مواد غذایی پیدا کردهاند.این مقاله بررسی دقیقی از این فناوریها (به ویژه هوش مصنوعی و ML) در رابطه با یکپارچگی و سلامت غذا ارائه میکند و خلاصهای از پیشرفتها و کاربردهای فعلی آنها در این زمینه را ارائه میدهد. حوزههای کلیدی تأکید شامل کاربرد هوش مصنوعی و ML در کنترل و بازرسی کیفیت، تشخیص تقلب در مواد غذایی، کنترل فرآیند، ارزیابی ریسک، پیشبینی و مدیریت، و قابلیت ردیابی زنجیره تأمین، از جمله دیگر مسائل حیاتی است. بر اساس منابع بررسی شده در اینجا، استفاده از هوش مصنوعی و ML در صنایع غذایی به طور واضح منجر به بهبود استانداردهای یکپارچگی و سلامت غذا و در نتیجه افزایش سلامت عمومی و اعتماد مصرفکننده و همچنین افزایش انعطافپذیری زنجیره تأمین مواد غذایی شده است. در حالی که این برنامهها نوید قابل توجهی را نشان میدهند، این مقاله همچنین برخی از چالشهای مرتبط با پیادهسازی هوش مصنوعی دامنه خاص در زمینه یکپارچگی و سلامت مواد غذایی را تأیید میکند. این مقاله به بررسی چشماندازها و جهتگیریها میپردازد، و بر اهمیت غلبه بر موانع به منظور استفاده کامل از قابلیتهای هوش مصنوعی و ML در حفاظت از یکپارچگی و سلامت سیستم غذایی تأکید میکند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.