عنوان فارسی مقاله:آیین نامه شماره ۱۳۳۳/۲۰۰۸ پارلمان وشورای اروپا مورخ ۱۶ دسامبر ۲۰۰۸ در خصوص افزودنیهای غذایی
چکیده
- جا به جایی آزاد مواد غذایی ایمن و کامل، بعد مهمی از بازار داخلی است و نقشی اساسی در سلامت و بهزیستی شهروندان ایفا میکند و به دست یابی به اهداف اجتماعی و اقتصادی کمک میکند.
- سطح بالایی از حفاظت از زندگی انسان و سلامت او با دنبال کردن سیاستهای اتحادیه اروپا حاصل میشود.
- این مقررات جایگزین دستورالعملها و تصمیمات قبلی مربوط به مکملهای غذایی مجاز برای استفاده در غذاها با توجه به اطمینان از عملکرد مؤثر بازار داخلی و در عین حال اطمینان از سطح بالایی از حفاظت از سلامت انسان و حفاظت از مصرف کنندگان بالا، از جمله حفاظت از منافع مصرف کننده، از طریق روشهای جامع و ساده است.
۵-افزودنیهای غذایی، موادی هستند که به صورت غذا مصرف نمیشوند بلکه به مواد غذایی برای اهداف فناوری توصیف شده در این آیین نامه نظیر حفاظت از غذا افزوده میشوند.
تمام مواد افزودنی مواد غذایی باید توسط این مقررات پوشش داده شود، و در نتیجه با توجه به پیشرفت علمی و توسعه تکنولوژیکی، لیست کلاسهای کاربردی باید به روز شود. با این حال، مواد غذایی را نباید بعنوان افزودنیهای مواد غذایی در نظر گرفت تا از طعم و عطر و طعم و یا برای اهداف تغذیه مانند جایگزینهای نمکی، ویتامینها و مواد معدنی استفاده شود. علاوه بر این، مواد خوراکی که ممکن است برای عملکرد تکنولوژیکی مانند کلرید سدیم یا زعفران برای رنگ آمیزی و آنزیمهای غذایی مورد استفاده قرار گیرد، نباید در محدوده این مقررات قرار گیرد(پارلمان وشورای اروپا).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.