اثرات پودر گچ و سنگ آهک بر خواص تازه و مقاومت فشاری بتن حاوی سرباره کوره بلند

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 17

تعداد کلمات : 5300

مجله : Construction materials

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
18 آگوست 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1488 بازدید
44,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:اثرات پودر گچ و سنگ آهک بر خواص تازه و مقاومت فشاری بتن حاوی سرباره کوره بلند گرانوله شده تحت دماهای عمل آوری مختلف

 چکیده

 استفاده از محصولات فرعی صنعتی مانند سرباره کوره بلند گرانوله شده (GGBFS) گچ و پودر سنگ آهک در تولید بتن اهمیت پیدا کرده است. بنابراین، انجام تحقیقات در مورد مواد مختلف و تأثیر آنها بر خواص بتن در دماهای مختلف محیط بسیار مهم است. این مطالعه بر اسلامپ، زمان گیرش و مقاومت فشاری بتن با GGBFS در نسبت جایگزینی ثابت متمرکز بود که در آن اشکال مختلف گچ، یعنی گچ بی آب و دی هیدرات، نیز در مقادیر مختلف SO3 اضافه شد. اثر افزودن پودر سنگ آهک نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش‌ها نشان داد که هم پودر گچ و هم پودر سنگ آهک وقتی به نسبت اختلاط حاوی GGBFS اضافه می‌شود، می‌تواند اسلامپ و مقاومت فشاری بتن را بهبود بخشد. گچ بی آب در مقایسه با گچ دی هیدرات مقاومت فشاری بهینه بالاتری تولید کرد. افزایش محتوای SO3 از گچ به رشد مقاومت در سنین اولیه کمک کرد اما مقاومت طولانی مدت آن را کاهش داد. گچ اضافه شده به مخلوط زمان گیرش اولیه و نهایی را به تاخیر انداخت. پودر سنگ آهک هم زمان گیرش اولیه و هم زمان گیرش نهایی را تسریع کرد و به افزایش مقاومت فشاری بعد از یک روز کمک کرد. با این حال، مقاومت بلند مدت کاهش یافت. دمای عمل آوری بتن بر توسعه مقاومت تاثیر داشت و زمان لازم برای حذف قالب برای مخلوط های مختلف با استفاده از “عملکرد بلوغ” تعیین شد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Effects of Gypsum and Limestone Powder on Fresh Properties and Compressive Strength of Concrete Containing Ground Granulated Blast Furnace Slag under Different Curing Temperatures

Abstract

 Usage of industrial by-products such as ground granulated blast furnace slag (GGBFS), gypsum, and limestone powder have gained prominence in concrete production. It is, therefore, very important to conduct research into the various materials and their attendant influence on properties of concrete at different ambient temperatures. This study focused on the slump, setting time, and compressive strength of concrete with GGBFS at a constant replacement ratio, in which different forms of gypsum, namely anhydrous and di-hydrate gypsum, were also added at different SO3 contents. Effect of addition of limestone powder was also investigated. The results of the tests indicated that both gypsum and limestone powder when added to a mix proportion containing GGBFS can improve slump and compressive strength of concrete. Anhydrous gypsum produced higher optimum compressive strength as compared with di-hydrate gypsum. An increase in SO3 content from gypsum contributed to strength development at early ages but reduced its long-term strength. Gypsum added to the mix delayed initial and final setting time. Limestone powder accelerated both initial and final setting times and contributed to increasing compressive strength after one day, thus three to seven days; however, the long-term strength was reduced. Curing temperature of concrete influenced strength development and the time required to remove formwork was determined for different mixtures using “maturity function”.