تفاوت در پاسخ به کلسترول غذایی مشتق شده

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 11

تعداد کلمات : 3500

مجله : Journal of Agriculture and Food Research

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
20 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1199 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تفاوت در پاسخ به کلسترول غذایی مشتق شده از تخم مرغ منجر به پروفایل لیپوپروتئین متمایز می شود در حالی که غلظت پلاسمایی کاروتنوئیدها و کولین در یک جمعیت جوان سالم تحت تأثیر قرار نمی گیرد.

چکیده

  پیش زمینه: نشان داده شده است که برخی از افراد (تقریباً ۱/۳ از جمعیت) را می توان به عنوان افرادی که به کلسترول غذایی بیش از حد پاسخ می دهند طبقه بندی کرد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی این بود که آیا پاسخ به کلسترول غذایی (تامین شده توسط تخم مرغ) باعث متابولیسم لیپوپروتئین و فراهمی زیستی لوتئین، زآگزانتین و کولین، اجزای غذایی موجود در تخم مرغ می شود یا خیر. روش‌ها: ما ۳۶ فرد سالم را که تحت یک دوره دو هفته‌ای قرار گرفتند و در آن صفر تخم‌مرغ مصرف کردند، انتخاب کردیم. سپس شرکت کنندگان به مدت ۴ هفته به طور متوالی با ۱، ۲ و ۳ تخم مرغ در روز تغذیه شدند. در این تجزیه و تحلیل، ما مصرف ۰ تخم مرغ در روز را با ۳ تخم مرغ در روز (۵۴۰ میلی گرم اضافی کلسترول رژیم غذایی در روز) مقایسه کردیم. لیپیدهای پلاسما، زیرفرکسیون ذرات لیپوپروتئین و لوتئین، زآگزانتین و کولین پلاسما اندازه گیری شد. ما پاسخ طبیعی پلاسما به کلسترول رژیم غذایی را به عنوان افزایش ۲٫۲ میلی گرم در دسی لیتر برای هر ۱۰۰ میلی گرم کلسترول رژیم غذایی در روز طبقه بندی کردیم. بنابراین، افرادی که پس از مداخله بیش از ۱۲ میلی‌گرم در دسی‌لیتر افزایش کلسترول پلاسما داشتند (۱۲ نفر) بیش از حد پاسخ‌دهنده در نظر گرفته شدند، در حالی که ۲۴ نفر باقی‌مانده تغییراتی در کلسترول پلاسما از ۱۶- تا ۹ میلی‌گرم در دسی‌لیتر داشتند و به عنوان پاسخ‌دهنده نرمال در نظر گرفته شدند. . یافته‌ها: در مقایسه با ۰ تخم‌مرغ، افرادی که بیش از حد پاسخ می‌دهند، افزایش قابل‌توجهی در کلسترول تام، LDL و HDL پلاسما داشتند (۰۰۱/۰p<) بدون اینکه تغییری در نسبت LDL/HDL به دنبال مصرف ۳ تخم‌مرغ در روز داشته باشند. آنها همچنین غلظت بالاتری از LDL بزرگ (۰۱/۰p<) بدون تغییر در LDL کوچک داشتند. جالب توجه است که هم پاسخ دهندگان بیش از حد و هم نرمال افزایش قابل توجهی در غلظت ذرات HDL بزرگ (۱۲٪) و لوتئین پلاسما (۱۷٪)، زآگزانتین (۳۰٪) و کولین (۱۲٪) (۰٫۰۰۱>p) در مقایسه با ۰ داشتند.   نتیجه گیری: این نتایج نشان می دهد که مصرف تخم مرغ مستقل از پاسخ فردی به کلسترول رژیم غذایی، فراهمی زیستی کاروتنوئیدها و کولین موجود در تخم مرغ را افزایش می دهد. علاوه بر این، افزایش مشاهده شده در HDL بزرگ در همه افراد می تواند با HDL که ناقل اصلی لوتئین و زآگزانتین در پلاسما است مرتبط باشد(کلسترول غذایی مشتق شده).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Differences in response to egg-derived dietary cholesterol result in distinct lipoprotein profiles while plasmaconcentrations of carotenoids and choline are not affected in a young healthy population

Abstract

 Background: It has been demonstrated that some individuals (approximately 1/3 of the population) can be classified as hyper-responders to dietary cholesterol. Objective: The objective of this study was to evaluate whether the response to dietary cholesterol (provided by eggs) would mediate lipoprotein metabolism and the bioavailability of lutein, zeaxanthin, and choline, nutritional components present in eggs. Methods: We recruited 36 healthy subjects who underwent a two-week washout period in which they consumed zero eggs. Participants were then consecutively fed 1, 2, and 3 eggs/day for 4 weeks each. In this analysis, we compared intake of 0 eggs/day to 3 eggs/day (540 additional mg of dietary cholesterol/day). Plasma lipids, lipoprotein particle subfractions, and plasma lutein, zeaxanthin, and choline were measured. We classified the normal plasma response to dietary cholesterol as an increase of 2.2 mg/dL for each 100 mg of dietary cholesterol/ day. Therefore, those individuals with >12 mg/dL increase in plasma cholesterol after the intervention (n ¼ 12) were considered hyper-responders while the remaining 24 subjects presented changes in plasma cholesterol ranging from 16 to 9 mg/dL and were considered normal responders. Results: Compared to 0 eggs, hyper-responders had significant increases in plasma total, LDL and HDL cholesterol (p < 0.001) with no changes in the LDL/HDL ratio following intake of 3 eggs/day. They also had higher concentrations of large LDL (p < 0.01) with no changes in small LDL. Interestingly, both hyper- and normal responders had significant increases in large HDL particle concentration (12%) and plasma lutein (17%), zeaxanthin (30%), and choline (12%) (p < 0.001) compared to 0 eggs. Conclusions: These results suggest that egg intake increases the bioavailability of carotenoids and choline present in eggs independently of individual responses to dietary cholesterol. Further, the observed increases in large HDL in all individuals could be associated with HDL being a major transporter of lutein and zeaxanthin in plasma.