light box
امتیاز 2.63 آیا شیر کم چرب یک درصد دارای مزیت است: ارزیابی مداخله بازاریابی اجتماعی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 13
تعداد کلمات : 4300
مجله : Preventive Medicine Reports
انتشار : 2017
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:آیا شیر کم چرب یک درصد دارای مزیت است: ارزیابی مداخله بازاریابی اجتماعی

چکیده

 این مطالعه به ارزیابی اثر یک مداخله بازاریابی اجتماعی ۱۲ هفته‌ای انجام شده در ۲۰۱۲ در بهبود مصرف شیر یک درصد بسته به تبلیغات پولی پرداخت. داده‌های فروش شیر هفتگی بر اساس نوع شیر (شیر پرچرب، ۲ درصد، ۱ درصد و بدون چرب) از ۸۰ سوپرمارکت در بازار اوکلاهاما سیتی، بازار مداخله و ۶۶ سوپرمارکت در بازار توسلا (TMM)، بازار مقایسه می‌باشند. این اثر با آزمون جفت شده T اندازه گیری شد. یک مدل رگرسیون ترکیبی با کنترل تفاوت زمینه‌ای بین سوپرمارکت‌ها و همبستگی داده‌ها، روند تغییرات را قبل، در طی و پس از مداخله شناسایی کرد. نتایج تغییر سهم بازار ماهانه فروش شیر یک درصد از ۱۰ تا ۱۱٫۵ درصد را نشان داد که یک افزایش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد. نتایج نشان داد که حجم فروش یافته، تعداد ماهانه متوسط گالن‌های شیر ۱ درصدی از ۸۹۰٫۵ گالن در هر سوپرمارکت ز قبل از مداخله تا ۱۰۷۰٫۷ گالن پس از مداخله افزایش یافت. به علاوه، فروش متوسط هفتگی شیر یک درصد قبل از مداخله ثابت بود. در طی هر هفته مداخله فروش شیر یک درصد تا ۴٫۱ گالن در همه سوپرمارکت‌ها افزایش یافت. سه ماه بعد، افزایش معنی دار در فروش شیر یک درصد وجود داشت. در بازار مقایسه، هیچ تغییری در سهم بازاری شیر یک درصد وجود نداشت. تبلیغات پولی با استفاده از اصول بازاریابی اجتماعی در تغییر عادات غذایی مؤثر است.

 

TITLE: 1% low-fat milk has perks!: An evaluation of a social marketing intervention

Abstract

This study evaluated the effect of a 12-week social marketing intervention conducted in 2012 promoting 1% milk use relying on paid advertising. Weekly milk sales data by type of milk (whole, 2%, 1%, and nonfat milk) were collected from 80 supermarkets in the Oklahoma City media market, the intervention market, and 66 supermarkets in the Tulsa media market (TMM), the comparison market. The effect was measured with a paired t-test. A mixed segmented regression model, controlling for the contextual difference between supermarkets and data correlation, identified trends before, during, and after the intervention. Results show the monthly market share of 1% milk sales changed from 10.0% to 11.5%, a 15% increase. Evaluating the volume sold, the monthly mean number of gallons of 1% milk sold increased from 890.5 gal (SD = 769.8) per supermarket from before the intervention to 1070.7 gal (SD = 922.5) following the intervention (t(79) = 9.4, p = 0.000). Moreover, average weekly sales of 1% milk were stable prior to the intervention (b = −0.2 gal/week, 95% CI [−0.6 gal/week, 0.3 gal/week]). During each additional week of the intervention, 1% milk sales increased by an average of 4.1 gal in all supermarkets (95% CI [3.5 gal/week, 4.6 gal/week]). Three months later, albeit attenuated, a significant increase in 1% milk sales remained. In the comparison market, no change in the market share of 1% milk occurred. Paid advertising, using the principles of social marketing, can be effective in changing an entrenched and habitual nutrition habit.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
خواب بذر و کنترل جوانه زنی
خـریـد محـصـول
تریکودرما در ریزوسفر: رویکردی به سوی همزیستی طولانی و موفق با گیاهان
خـریـد محـصـول
مقاله ی مروری در خصوص فرایند زیست شناختی احیا و اصلاح خاک در مهندسی عمران
خـریـد محـصـول
بودجه بندی سرمایه ای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی
خـریـد محـصـول
مقایسه کاربرد سنتی خانه‌های حیاط دار در دو شهر
خـریـد محـصـول
تأثیر شیوه های مدیریتی زنجیره تأمین سبز بر پایداری محیط زیست: کارخانه های تولید پوشاک آماده بنگلادش
خـریـد محـصـول
پیشرفت‌های حاصل شده در روشهای فرآوری مواد اومامی: یک مقاله‌ی مروری
خـریـد محـصـول
جغرافیای انگ: روش‌های تجربی برای تعیین مجازات و تاوان مکان
خـریـد محـصـول
بررسی شیوه‌های استخراج کلاژن به منظور تجزیه تحلیل ایزوتوپ‌های پایدار در تحقیقات رژیم غذایی
خـریـد محـصـول
دلبستگی والدین ، وابستگی عاشقانه بزرگسالان و کودکان و رضایت زناشویی: بررسی زمینه های فرهنگی
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

در اولین مرحله از شروع یک تحقیق جدید نیاز است منابع مختلفی جستجو شود تا جدید بودن ایده مورد بررسی قرار گیرد. یکی از بهترین منابع جهت جستجو، جستجوی اختراع های ثبت شده است. پایگاه های جستجوی پتنت به محقق کمک میکند پیشینه تحقیق خود را مورد بررسی قرار دهد تا مطمئن شود کار تکراری انجام نمیدهد. لیست اختراعات ثبت شده در ایران در طبقه بندی بین المللی A که شامل اختراعات حوزه نیاز ها بشری شامل کشاوری، مواد غذایی، کالاهای خانگی یا شخصی، بهداشت و سرگرمی را میتوانید در پایگاه جستجوی دارایی های فکریدارکوب مشاهده کنید.
برو بالا