light box
امتیاز 2.65 خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب به صورت تابعی از فرکانس">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 15
تعداد کلمات : 4500
مجله : Journal of Food Engineering
انتشار : 2008
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب به صورت تابعی از فرکانس، دما، رطوبت  و ترکیب

 چکیده

خواص دی الکتریک ۱۰ روغن خوراکی و ۶۰ اسید چرب در دامنه فرکانسی ۱۰۰ هرتز بر مگاهرتز اندازه گیری شد. اثرات دما (۲۰ تا ۴۵ درجه)، مقدار رطوبت (۰٫۰۲-۰٫۳۱%) و جزء اسید چرب بر خواص دی الکتریک روغن‌ها بررسی شد. نتایج نشان داد که ثابت دی الکتریک روغن‌ها و اسیدهای چرب، وابستگی فرکانسی یکسانی را نشان داد یعنی مقدار یکنواخت ۱۰۰ تا ۵۰۰ هرتز و کاهش از ۵۰۰ هرتز تا ۱ مگا هرتز. افت دی الکتریک روغن‌ها با افزایش فرکانس از ۱۰۰ هرتز تا ۱۳٫۲ کیلوهرتز کاهش و سپس با افزایش فرکانس افزایش یافت.  روغن‌ها با افزایش فرکانس از ۱۰۰ هرتز تا ۱۳٫۲ کیلوهرتز کاهش یافته و با افزایش فرکانس افزایش یافت.  اسیدهای چرب با افزایش تعداد پیوند های دو گانه یا طول زنجیره مولکولی افزایش یافت.  روغن‌ها به شدت تحت تأثیر اسیدهای چرب اشباع نشده ۱۸ کربنه قرار گرفت. تحلیل حداقل مربعات جزیی، پیش بینی قابل اطمینانی را از مؤلفه‌های اسید چرب روغن‌ها داد. هر دوی  و روغن‌ها ها با افزایش دما کاهش یافت.  روغن با افزایش مقدار رطوبت افزایش یافت. نتایج بدست آمده در مطالعه برای ارزیابی کیفیت روغن خوراکی مفید است.

TITLE: Dielectric properties of edible oils and fatty acids as a function of frequency, temperature, moisture and composition

Abstract

Dielectric properties of 10 edible oils and 6 fatty acids were measured over the frequency range 100 Hz–1 MHz. The effects of temperature (20–45 C), moisture content (0.02–0.31%), and fatty acid component on dielectric properties of oils were investigated. Results indicated that dielectric constant e0 of the oils and fatty acids exhibited same frequency dependence, i.e., a general plateau from 100 Hz to 500 kHz and a decrease from 500 kHz to 1 MHz significantly (p < 0.05). The dielectric loss e00 of the oils decreased with increasing frequency from 100 Hz to 13.2 kHz and then increased with increasing frequency. The e0 of fatty acids increased with an increase in the number of double bonds or molecular chain length. The e0 of oils were mainly affected by the C18 unsaturated fatty acids. Partial Least Squares (PLS) analysis provided reliable prediction of the main fatty acid components of oils. Both e0 and e00 of oils decreased with increasing temperature. The e0 of oil increased with increasing moisture content. The results obtained in this work could be useful for evaluating edible oil quality.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    اثرات تغییر اقلیم بر حرکات توده ای- مطالعات موردی در کوه های آلپ اروپا
    خـریـد محـصـول
    اثرات تخریب و پیکره بندی زیستگاه و ترکیب ماتریکس بر روی گونه‌های تالابی در حال کاهش
    خـریـد محـصـول
    یک قالب کاری برای درک اثرات نویز روی حیات وحش؛ یک اولویت حفاظتی فوری
    خـریـد محـصـول
    رویکرد یکپارچه به منظور پایش کیفیت آب در مخازن، سیستم‌های آبرسانی و شبکه‌های توزیعی
    خـریـد محـصـول
    اتوماسیون پایش کیفیت آب در صربستان
    خـریـد محـصـول
    استفاده از تولید اندازه محور و آنالیز ایزوتوپ پایدار برای پیش بینی کارایی های انتقال غذایی
    خـریـد محـصـول
    حذف فلزات سنگین سرب، کادمیوم، روی، نیکل و آهن از آب از طریق جاذب‌های بیوسرامیک
    خـریـد محـصـول
    متریک‌ها و شاخص‌های چشم انداز: مروری بر کاربرد آن‌ها در تحقیقات چشم انداز
    خـریـد محـصـول
    روش‌های تهیه نقشه‌های تناسب اراضی (شایستگی): یک ارزیابی تفصیلی
    خـریـد محـصـول
    فناوری های آب شیرین کن حرارت خورشیدی
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا