light box
امتیاز 2.65 مروری بر فرآورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات…">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 11
تعداد کلمات : 3400
مجله : International Research Journal of Applied and Basic Sciences
انتشار : 2013
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله:مروری بر فرآورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه

 چکیده

 استفاده از بیوتکنولوژی مدرن به منظور تولید فراورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی (GM) یک شیوه تأمین ایمنی غذایی است. یکی از عوامل اصلی توسعه فراورده‌ها و محصولات فوق، تولید بالای آن‌ها در مقایسه با انواع محصولات سنتی است. با این حال، نگرانی‌های بسیاری در مورد اثرات غیر قابل پیش بینی و مضر این غذاها وجود دارد. معرفی فراورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی به محیط بدون ارزیابی ریسک و تحقیقات کافی توسط سازمان‌های مسئول، امری غیر منطقی است. در طی سال‌های اخیر، سازمان‌های حقوقی بین المللی مسئول ایمنی غذا و محیط زیست، کنوانسیون‌هایی را در خصوص ارزیابی خطرات احتمالی فراورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی، ارزیابی حقوقی و اخلاقی برگزار کرده‌اند و مدیریت ریسک خطرات بالقوه سلامتی این فراورده‌ها در سطح بین المللی، مدیریت ایمنی روش‌های تولید و تحقیق و نیز وضعیت قانون گذاری و کنترل این قوانین و مقررات در این مطالعه بررسی خواهد شد(فرآورده‌های غذایی اصلاح شده ژنتیکی).

TITLE: An overview of genetically modified food products: Benefits, risks, health safety and related regulations

Abstract

Use of modern biotechnology to produce Genetically Modified (GM) food products is a way of providing food safety. One of the major causes of the products development is their high production compared to their traditional counterparts. However, there are many concerns about unpredictable and harmful effects of these foods. Introduction of genetically modified food products into environment without risk assessment and enough investigations by responsible organizations is not rational. In recent years, legal international organizations responsible for safety of foods and the environment have held conventions on assessment of possible risks of genetically modified foods. In this review, benefits, drawbacks and possible risks of GM food products, ethical and legal assessment and risk management of potential health hazards of the products in international level, safety management of production and research procedures as well as the status of setting and controlling regulations in Iran will be evaluated.

 

    ثبت دیدگاه

      • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
      • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
      • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

    محصولات مشابه
    پایداری نظریه ی جامعه شناسی نهادی: حسابداری مدیریت زیست محیطی در مصر
    خـریـد محـصـول
    مطالعه ی تاثیر یکپارچه سازی و ادغام چند کانالی در حفظ مشتری
    خـریـد محـصـول
    درک ارزش ادراک شده از پاساژ توسط مشتری
    خـریـد محـصـول
    تأثیر هیستروسکوپی بر روی روند بیماری در کارسینومای اندومتریال با خطر بالا
    خـریـد محـصـول
    شیوه‌های گزارش دهی مالی اینترنتی در عربستان سعودی
    خـریـد محـصـول
    تاثیر مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی بر روی وفاداری کارکنان در بخش آموزش عالی
    خـریـد محـصـول
    پرداخت مبتنی بر عملکرد، مدیریت عملکرد و فرصت های ترفیعی داخلی شیوه های منابع انسانی
    خـریـد محـصـول
    شیوع بالای استنوز (تنگی مجرای) نخاعی علامت دار در بزرگسالان نروژی با اکوندروپلازی
    خـریـد محـصـول
    نقص پروتئین مرتبط با فریزلد موجب اختلال در قدرت عضلات، حرکت و سطوح کالپین ۳ می‌شود
    خـریـد محـصـول
    بیماری پروانه‌ای (اپی‌درمولیز بولوسا اکوئیزیتا ) از پاتوفیزیولوژی تا گزینه‌های درمانی جدید
    خـریـد محـصـول
    ثبت اختراع یا انتشار مقاله

    ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

    در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

    از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

    برو بالا