عنوان فارسی مقاله:چشم انداز ها و دیدگاههای مربوط به مسائل و مدیریت جهانی مایکوتوکسین از کارگروه ذرت میکوکی
چکیده
درک ما از نقش مایکوتوکسین ها در ایمنی مواد غذایی و خوراک از دهه ۱۹۶۰ که مایکوتوکسین ها برای اولین بار به صراحت شناخته شدند، به طور مداوم تکامل یافته است. صدها متابولیت قارچی سمی در حال حاضر توصیف شده اند و بسیاری از آنها در ذرت وجود دارند. در میان این بی شمار مایکوتوکسین ها، مشخص شده است که چهار نوع وجود دارد که به طور مداوم بر ذرت و حیواناتی که آن را مصرف می کنند تأثیر می گذارد. اینها آفلاتوکسین ها، دئوکسی نیوالنول (DON) و سایر تریکوتسن ها، فومونیزین ها و زئارالنون هستند (مونکلود۲۰۱۹). در نتیجه، تلاشها برای مدیریت خطرات مایکوتوکسین در ذرت بر روی این ترکیبات و قارچهای تولیدکننده آنها در درجه اول، Aspergillus fla-vus (شکل ۱a)، Fusarium graminearum (شکل ۱b، c)، و F. verticillioides (شکل ۱d، e، f)متمرکز شده است.. پوسیدگی های بلال ناشی از F. graminearum و گونه های مرتبط با آن به عنوان “پوسیدگی بلال جیبرلا”، “پوسیدگی بلال قرمز” یا “فوزاریس قرمز” طبقه بندی می شوند، در حالی که آنهایی که توسط F. verticillioides و گونه های مرتبط ایجاد می شوند اغلب به عنوان “پوسیدگی بلال فوزاریوم” طبقه بندی می شوند. “پوسیدگی بلال صورتی” یا “فوزاریوز صورتی”. بومشناسی، اپیدمیولوژی و مدیریت این قارچها و سموم آنها از چندین دیدگاه در طول دهه گذشته مورد بررسی قرار گرفته است ( میلر۲۰۱۹). ). اگرچه دهها مایکوتوکسین دیگر و گونههای قارچی سمزا در ذرت وجود دارد، مدیریت با هدف این سه گونه و سموم آنها اثراتی دارد که به طور موثر به بسیاری از گونههای کمتر رایج و مایکوتوکسینها منتقل میشود(مسائل و مدیریت جهانی مایکوتوکسین).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.