عنوان فارسی مقاله:کاربرد پوششهای خوراکی بر روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری: مقالهی مروری
چکیده
جمعیت جهان در حال افزایش است و انتظار میرود که تا سال ۲۰۵۰، به ۱۰٫۵ میلیارد نفر برسد. به منظور تأمین نیازهای نسلهای آینده، عرضهی غذا باید افزایش یابد. افزایش تولید، بهبود توزیع و کاهش ضایعات میتواند موجب بهبود قابلیت دسترسی و فراهمی مواد غذایی شود. با کمک فناوریهای جدید و نوآورانه پس از برداشت، صنایع کشاورزی، تقاضاهای تولید و توزیع محصولات بین قارهای را براورده میکنند. یک مؤلفهی مهم برای تضمین امنیت غذای جهان، کاهش ضایعات پس از برداشت است. استفاده از پوشش خوراکی، رویکردی جدید برای بهبود کیفیت غذا برای پذیرش مصرف کننده است. پوششهای خوراکی شامل فنون سازگار و ایمن با محیط زیست هستند که روند فاسد شدن سبزیجات را با کنترل تبادل گاز، انتقال رطوبت و اکسیداسیون، کند میکنند. مزیت اصلی این پوششها، بهبود کیفیت حسی و تغذیهای مواد غذایی با قرار دادن ترکیبات فعال در ماتریکس پلیمری است که با محصولات غذایی مصرف میشود. هدف این مقالهی مروری، به روز رسانی اطلاعات مربوط به پوشش خوراکی روی سبزیجات تازه و با حداقل فراوری، با تاکید بر ترکیب، ترکیبات فعال، غلظت آنتی میکروبی و اثرات آنها روی میزان رسیدگی، حفظ مواد غذایی گیاهی و عمر انباری میباشد. این اطلاعات، به فراوری کنندگان برای انتخاب بهترین مواد پوششی و غلظت مؤثر آن برای سبزیجات با حداقل فراوری و تازه، کمک میکند(کاربرد پوششهای خوراکی بر روی سبزیجات).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.