عنوان فارسی مقاله:آیین نامه (EC) شماره ۱۷۸/۲۰۰۲ پارلمان و شورای اروپا مورخ ۲۸ ژانویه ۲۰۰۲ تصویب کننده اصول عمومی و مقررات حقوق غذایی، تأسیس کننده سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا و روشهای مربوط به امور ایمنی غذایی
چکیده
آب به طور مستقیمی غیر مستقیم نظیر سایر مواد غذایی مصرف میشود و به این ترتیب موجب مواجهه کلی مصرف کنندگان با مواد مصرف شده از جمله آلایندههای شیمیایی و میکروبیولوژی میشود. با این حال، از آنجا که کیفیت آب مورد استفاده برای مصارف انسان توسط دستور العمل شورای اروپا ۸۰/۷۷۸/EEC(5) و ۹۸/۸۳/EC کنترل میشود، کافی است تا آب را پس از نقطه انطباق مطرح شده در ماده ۶ دستور العمل ۹۸/۸۳/EC در نظر بگیریم.در چارچوب قانون مواد غذایی، در نظر گرفتن الزامات و مقررات مربوط به موادغذایی از جمله تولید آن و مصرف آن که در آن علوفه و مواد غذایی برای حیوانات تولید کننده مواد غذایی استفاده میشود مناسب است(سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا). این بدون هر گونه پیش قضاوت در مورد الزمات مشابه قابل کاربرد بوده و در آینده در قانون مواد غذایی قابل کاربرد به همه حیوانات از جمله حیوانات خانگی میباشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.