عنوان فارسی مقاله:تولید سویای بدون لیپوکسیژناز با استفاده از CRISPR-Cas9
چکیده
طعم لوبیا ناشی از سه لیپوکسیژناز (LOXs، از جمله LOX1، LOX2، و LOX3) مصرف سویا توسط انسان را محدود میکند. تولید لاین های جهش یافته جدید بدون لیپوکسیژناز برای بهبود کیفیت مصرف روغن سویا و محصولات پروتئینی مطلوب است. در این مطالعه، استراتژی پروتئین ۹ (Cas9) مرتبط با پروتئین ۹ (Cas9) که بهطور منظم با فاصلههای منظم خوشهای با یکدیگر فاصله دارند، استفاده شد و ۶۰ گیاه تراریخته مثبت T0 تولید شد که دارای ترکیباتی بودند. sgRNA ها و جهشها در میان آنها، GmLox-28 و GmLox-60 جهش یافته سه گانه gmlox1gmlox2gmlox3 و GmLox-40 یک جهش دوگانه gmlox1gmlox2 بود. تعیین توالی گیاهان جهش یافته T1 مشتق شده از GmLox-28، GmLox-60 و GmLox-40 نشان داد که جهش در ژن GmLox توسط نسل بعدی به ارث رسیده است. روش رنگ سنجی نشان داد که گیاهان حامل ترکیبات مختلف جهش، فعالیت لیپوکسیژناز مربوطه را از دست دادند. جهش یافتههای بدون تراریخته با غربالگری نسل T2 لاین جهش یافته بدون لیپوکسیژناز (GmLox-28 و GmLox-60) به دست آمد. این جهشیافتههای بدون تراریخته و لیپوکسیژناز میتوانند برای کاهش طعم لوبیای سویا بدون محدودیت توسط چارچوبهای قانونی حاکم بر موجودات تراریخته استفاده شوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.