عنوان فارسی مقاله:ارزیابی تغذیه ی کودکان و نوزادان با تاکید بر خواص مهم و حیاتی شیر مادر و شیر خشک
چکیده
مهمترین غذای کودکان و نوزادان، شیر مادر است. شیر، به عنوان مایع حیاتی و مهم، در بر گیرندهی فواید مختلف مانند بهبود عملکرد روده بعد از تولد، رشد سیستم ایمنی و بهبود رشد مغز در کنار رشد جسمی است. علی رغم این که شیر مادر همواره باید در اولویت قرار بگیرد ولی گاهی مواقع شیر مادر در دسترس نیست و ممکن است کفایت لازم را نداشته باشد. فرمولاسیون یا شیر خشک، یک مادهی جایگزین مناسب میباشد که به صورت صنعتی برای نوزادان تولید میشود. شیرخشک یا فرمولاسیون از نظر مواد تشکیل دهندهی غذایی مانند شیر مادر است و پایهی آن شیر گاو یا سویا میباشد. برخی از آلترناتیو های دیگر برای شیر مادر و شیر خشک نیز قابل دسترس هستند. هدف این مقاله، ارزیابی دادههای مربوط به مواد غذایی شیر خشک و فرمولاسیون جهت آگاهی از فواید شیر مادر و مصرف شیر خشک از زمان زایمان تا یک سالگی است(ارزیابی تغذیه ی کودکان و نوزادان).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.