عنوان فارسی مقاله:شرایط صادرات اتحادیه اروپا برای گوشت و فراوردههای گوشتی تازه
چکیده
اتحادیه اروپا به مراتب بزرگترین وارد کننده غذا در سرتاسر جهان است. قوانین واردات گوشت و فراوردههای گوشتی کاملاً هماهنگ بوده و کمیسیون اروپا به عنوان مقام ذی صلاح از طرف ۲۵ کشور عضو اتحادیه عمل میکند. کمیسیون اتحادیه اروپا، تنها شریک مذاکره کننده برای همه کشورهای غیر عضو اتحادیه در خصوص شرایط واردات برای گوشت و فراوردههای گوشتی است.
اداره کل حفاظت از سلامت مصرف کنندگان کمیسیون اروپا مسئول ایمنی غذا در اتحادیه اروپا میباشد. قوانین وارداتی ما برای گوشت و فراوردههای گوشتی تضمین کننده این است که همه واردات بایستی دارای استانداردهای بالیی مانند محصولات مربوط به کشورهای عضو اتحادیه از حیث بهداشت و همه ابعاد ایمنی مصرف کننده و نیز وضعیت سلامت دام باشند.
برای اطمینان از این که واردات میتوانند به طور کارامد و یکنواخت انجام شوند، کشورها و کسب و کار ها بایستی قادر به درک اصول اساسی و فلسفه قانون غذای اروپا که مبنایی برای قواعد وارداتی ما است باشد(صادرات اتحادیه اروپا برای گوشت).