عنوان فارسی مقاله:عفونتهای مایکوتوکسین و روشهای پیشگیری: پیشرفت های فعلی
چکیده
قارچ هایی که به محصولات زراعی حمله می کنند و محصولات کشاورزی را آلوده می کنند، در مواقع مساعد، مایکوتوکسین تولید می کنند. اینها متابولیتهای تخصصی ساخته شده از ترکیبات شیمیایی سمی هستند که توسط باکتریها، قارچها یا گیاهان ایجاد شدهاند که در رشد، نمو یا تولید مثل معمول ارگانیسم نقشی ندارند. آنها بر انسان ها، حیات وحش و بخش کشاورزی تسلط خصمانه ای دارند که منجر به بیماری های مرموز و اختلالات اقتصادی می شود. غذا و علوفه آلوده به مایکوتوکسین ها را می توان در سرتاسر جهان یافت که باعث نگرانی جهانی می شود. مصرف غذا و علوفه آلوده یکی از دلایل شیوع همه گیری است. سایر مایکوتوکسینها با سرطان مری و نقص لوله عصبی (NTDs) مرتبط هستند. ایمونوتوکسین دئوکسی نیوالنول (DON) هنگامی که با تریکوتسن ترکیب شود باعث اسهال می شود و اکراتوکسین A OTA با نارسایی کلیه مرتبط است. هزینههای مستقیم بازار مرتبط با تجارت از دست رفته یا درآمدهای کمتر ناشی از مواد غذایی یا خوراک آلوده را میتوان بهعنوان پیامدهای اقتصادی مایکوتوکسینها بر جامعه بشری در نظر گرفت. این مقاله گروههای مکرر مایکوتوکسینها، تأثیر آنها بر سلامت جهانی، تأثیر آنها بر اقتصاد اجتماعی و روش های تشخیص و پیشگیری از این مایکوتوکسین ها را تشریح می کند(عفونتهای مایکوتوکسین و روشهای پیشگیری).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.