عنوان فارسی مقاله: مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمر خوک طی فراوری و ذخیره
چکیده
مهاجرت اجزای دود به ژامبون یا راسته گوشت خوک طی فراوری دود با استفاده از جذب تعادل فرضی در سطح پوشش Cmax از طریق معادله فیک اندازه گیری شد. دماهای گرمادهی کناره ها، سطح و مرکز محصول پایش شد.۲-۶ دیمتیواکسی فنول به عنوان شاخص اجزای دود استفاده شده و با hplc ارزیابی شد(مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمرخوک). معادلات تجربی مورد استفاده برای پیش بینی غلظت اجزای دود تولید شده درون دودخانه بر اساس وزن چوب سوخته شده حاصل شد. مقادیر cwe برای براورد مهاجرت دود اجزا به درون گوشت در موقعیت های درونی براورد شده و با مقادیر اندازه گیری شده صرف نظر از وزن اولیه چوب هم خوانی داشت. اجزای دود به سطح پوشش ژامبون چسبیده و سپس به درون آن مهاجرت کرد ولی به هسته آن حتی بعد از ۷ روز ذخیره نرسید(مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمرخوک).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.