عنوان فارسی مقاله:تمایز دانههای گندم آلمانی از دانههای گندم فراوری شدهی سبز (Grünkern): جنبههای روش شناختی و مورد اولیه لا تن هدورف واهینگن آلمان
چکیده
فرایند برداشت دانههای سبز در سراسر جهان امری شناخته شده است و اگرچه نیازمند نیروی کار زیادی نسبت به جمع آوری محصولات رسیده است، ولی دارای برخی مزایای نظیر امکان طولانی شدن زمان برداشت یا تأمین محصولات زراعی به دلیل هوای بد قبل از رسیدگی است. با این حال، حضور غلات سبز برداشت شده در مجموعههای باستان شناختی هرگز مطالعه نشده است. هیچ مطالعهای در خصوص اثر این فرایند روی اندازهی دانهها با درجات مختلف بلوغ انجام نشده است. به خصوص در دانههایی که تحت تأثیر فعالیتهای فراوری مختلف قبل از برداشت شده است(گندم آلمانی ازدانههای گندم فراوری شده). هدف اصلی این مطالعه، مشاهدهی مورفولوژی دانهی گندم آلمانی رسیده یا سبز و تعمیم نتایج به آثار باستان شناسی است که در آن اجتماعات باستان شناسی مربوط به دانهها در مراحل مختلف بلوغ یافت شده است. برای تشخیص این دو مرحلهی بلوغ در گونههای غلات، نمونههای مدرن گندم آلمانی مقایسه شدند. نتایج این آزمایش به ما امکان تأیید همزیستی دانههای گندم آلمانی را در درجات مختلف بلوغ نشان میدهد. به طور مشابه، اطلاعات قوم نگاری تولید گندم آلمانی، اطلاعاتی را در مورد جزییات فراوری گندم نرسیده و انتخاب و تصمیمات انسانی ارائه میکند(گندم آلمانی ازدانههای گندم فراوری شده).
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.