ارزیابی رشد ریشه ذرت و مطالعات همخوانی سراسر ژنوم صفات ریشه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 26

تعداد کلمات : 8700

مجله : The Crop Journal

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
24 دسامبر 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1161 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ارزیابی رشد ریشه ذرت و مطالعات همخوانی سراسر ژنوم صفات ریشه در پاسخ به تامین کم نیتروژن در زمان ظهور گیاهچه

چکیده

کمبود نیتروژن (N) یکی از عوامل اصلی محدود کننده بهره وری ذرت (Zea mays L.) است. اصلاح ژنتیکی صفات ریشه می تواند کارایی مصرف نیتروژن را بهبود بخشد. پانل ارتباطی از ۴۶۱ لاین همخون ذرت برای رشد ریشه در زمان ظهور نهال تحت شرایط نیترات بالا (HN، ۵ میلی مول L-1) و نیترات کم (LN، ۰٫۰۵ میلی مول L-1) مورد سنجش قرار گرفت. بیست و یک صفت ریشه و سه صفت ساقه اندازه گیری شد. در شرایط LN، نسبت ریشه به ساقه، وزن خشک ریشه، طول کل ریشه، طول ریشه محوری و طول ریشه جانبی روی ریشه اولیه افزایش یافت. در شرایط LN، وراثت پذیری صفات گیاهی از ۰٫۴۳ تا ۰٫۸۲ متغیر بود که دامنه ای بسیار گسترده تر از ۰٫۲۷ تا ۰٫۵۵ مشاهده شده در شرایط HN بود. پانل با ۵۴۲۷۹۶ نشانگر پلی مورفیسم تک نوکلئوتیدی با چگالی بالا (SNP) ژنوتیپ شد. در مجموع ۳۲۸ نشانگر SNP قابل توجه با استفاده از مدل خطی مختلط (MLM) یا تحلیل مدل خطی عمومی شناسایی شدند که ۳۴ نشانگر با هر دو روش شناسایی شدند. در فواصل ۱۰۰ کیلوبایتی در کنار این نشانگرهای SNP، چهار ژن کاندید شناسایی شدند. تحت شرایط LN، ژن پروتوپورفیرینوژن IX اکسیداز ۲ با سطح کل ریشه و ژن کد کننده پروتئین DELLA با طول ناحیه ریشه جانبی قابل مشاهده ریشه اولیه مرتبط بود. تحت شرایط HN، یک ژن هیستون داستیلاز با ارتفاع گیاه مرتبط بود. تحت هر دو شرایط LN و HN، ژن کد کننده پروتئین حاوی دامنه MA3 با اولین شماره ریشه تاج حلقه مرتبط بود. اطلاعات فنوتیپی و ژنتیکی این مطالعه ممکن است برای بهبود ژنتیکی صفات ریشه با هدف افزایش NUE در ذرت مورد استفاده قرار گیرد(ارزیابی رشد ریشه ذرت).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Evaluation of maize root growth and genome-wide association studies of root traits in response to low nitrogen supply at seedling emergence

Abstract

 Nitrogen (N) deficiency is one of the main factors limiting maize (Zea mays L.) productivity. Genetic improvement of root traits could improve nitrogen use efficiency. An association panel of 461 maize inbred lines was assayed for root growth at seedling emergence under high-nitrate (HN,5 mmol L1) and low-nitrate (LN, 0.05 mmol L1) conditions. Twenty-one root traits and three shoot traits were measured. Under LN conditions, the root-to-shoot ratio, root dry weight, total root length, axial root length, and lateral root length on the primary root were all increased. Under LN conditions, the heritability of the plant traits ranged from 0.43 to 0.82, a range much wider than that of 0.27 to 0.55 observed under HN conditions. The panel was genotyped with 542,796 high-density single-nucleotide polymorphism (SNP) markers. Totally 328 significant SNP markers were identified using either mixed linear model (MLM) or general linear model analysis, with 34 detected by both methods. In the 100-kb intervals flanking these SNP markers, four candidate genes were identified. Under LN conditions, the protoporphyrinogen IX oxidase 2 gene was associated with total root surface area and the DELLA protein-encoding gene was associated with the length of the visible lateral root zone of the primary root. Under HN conditions, a histone deacetylase gene was associated with plant height. Under both LN and HN conditions, the gene encoding MA3 domain-containing protein was associated with the first whorl crown root number. The phenotypic and genetic information from this study may be exploited for genetic improvement of root traits aimed at increasing NUE in maize.