نقش فناوری بلاک چین در ارتقای سیستم‌های ردیابی در تولید و زنجیره تأمین کشاورزی-غذایی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 36

تعداد کلمات : 11000

مجله : sensors

انتشار : 2023

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
24 فوریه 2024
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3249 بازدید
99,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:نقش فناوری بلاک چین در ارتقای سیستم‌های ردیابی در تولید و زنجیره تأمین کشاورزی-غذایی

 چکیده

 به دلیل مسائل مربوط به کیفیت و ایمنی مواد غذایی، بخش‌های رو به رشد مصرف کنندگان، به ویژه در بازارهای توسعه یافته، و نهادهای نظارتی در زنجیره‌های تأمین مواد غذایی کشاورزی (AFSCs) نیاز به یک سیستم سریع و قابل اعتماد برای بازیابی اطلاعات لازم در مورد محصولات غذایی خود دارند. با سیستم‌های ردیابی متمرکز موجود که در AFSC ها استفاده می‌شود، به‌دست آوردن اطلاعات ردیابی کامل دشوار است و خطرات از دست رفتن اطلاعات و دستکاری داده‌ها وجود دارد. برای رسیدگی به این چالش‌ها، تحقیقات در مورد کاربرد فناوری بلاک چین (BCT) برای سیستم‌های ردیابی در بخش کشاورزی و مواد غذایی در حال افزایش است و شرکت‌های نوپا در سال‌های اخیر ظهور کرده‌اند. با این حال، تنها تعداد محدودی از بررسی‌ها در مورد کاربرد BCT در بخش کشاورزی، به ویژه آنهایی که بر روی قابلیت ردیابی کالاهای کشاورزی مبتنی بر BCT تمرکز دارند، انجام شده است. برای پر کردن این شکاف دانش، ما ۷۸ مطالعه را مرور کردیم که BCT را در سیستم‌های ردیابی در AFSC ها و مقالات مرتبط دیگر ادغام کردند و انواع اصلی اطلاعات ردیابی مواد غذایی را ترسیم کردند. یافته‌ها نشان داد که سیستم‌های ردیابی مبتنی بر BCT موجود بیشتر بر میوه و سبزیجات، گوشت، لبنیات و شیر تمرکز دارند. یک سیستم ردیابی مبتنی بر BCT فرد را قادر می‌سازد تا یک سیستم غیرمتمرکز، تغییرناپذیر، شفاف و قابل اعتماد را توسعه و پیاده‌سازی کند که در آن اتوماسیون فرآیند نظارت بر داده‌های بلادرنگ و فعالیت‌های تصمیم‌گیری را تسهیل می‌کند. ما همچنین اطلاعات اصلی ردیابی، ارائه دهندگان اطلاعات کلیدی، و چالش‌ها و مزایای سیستم‌های ردیابی مبتنی بر BCT را در AFSC ها ترسیم کردیم. این‌ها به طراحی، توسعه و پیاده‌سازی سیستم‌های ردیابی مبتنی بر BCT کمک کردند، که به نوبه خود، به انتقال به سیستم‌های AFSC هوشمند کمک خواهد کرد. این مطالعه به طور جامع نشان داد که پیاده‌سازی سیستم‌های ردیابی مبتنی بر BCT همچنین پیامدهای مهم و مثبتی برای بهبود مدیریت AFSC، به‌عنوان مثال، کاهش در موارد از بین رفتن غذا و حوادث فراخوانی غذا و دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (۱، ۳، ۵، ۹، ۱۲) دارد. این به دانش موجود کمک می‌کند و برای دانشگاهیان، مدیران و شاغلان در AFSC ها و همچنین سیاست گذاران مفید خواهد بود.

 

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Role of Blockchain Technology in Promoting Traceability Systems in Agri-Food Production and Supply Chains

 

Abstract

 Due to recurring food quality and safety issues, growing segments of consumers, especially in developed markets, and regulators in agri-food supply chains (AFSCs) require a fast and trustworthy system to retrieve necessary information on their food products. With the existing centralized traceability systems used in AFSCs, it is difficult to acquire full traceability information, and there are risks of information loss and data tampering. To address these challenges, research on the application of blockchain technology (BCT) for traceability systems in the agri-food sector is increasing, and startup companies have emerged in recent years. However, there have been only a limited number of reviews on the application of BCT in the agriculture sector, especially those that focus on the BCT-based traceability of agricultural goods. To bridge this knowledge gap, we reviewed 78 studies that integrated BCT into traceability systems in AFSCs and additional relevant papers, mapping out the main types of food traceability information. The findings indicated that the existing BCT-based traceability systems focus more on fruit and vegetables, meat, dairy, and milk. A BCT-based traceability system enables one to develop and implement a decentralized, immutable, transparent, and reliable system in which process automation facilitates the monitoring of real-time data and decision-making activities. We also mapped out the main traceability information, key information providers, and challenges and benefits of the BCT-based traceability systems in AFSCs. These helped to design, develop, and implement BCT-based traceability systems, which, in turn, will contribute to the transition to smart AFSC systems. This study comprehensively illustrated that implementing BCT-based traceability systems also has important, positive implications for improving AFSC management, e.g., reductions in food loss and food recall incidents and the achievement of the United Nations SDGs (1, 3, 5, 9, 12). This will contribute to existing knowledge and be useful for academicians, managers, and practitioners in AFSCs, as well as policymakers