ترکیب فراوری پرفشار و دی اکسید کربن فوق بحرانی برای غیر فعال کردن لیستریا اینوکوا

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 18

تعداد کلمات : 5400

مجله : foods

انتشار : 2023

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
17 ژوئن 2024
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3349 بازدید
99,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:ترکیب فراوری پرفشار و دی اکسید کربن فوق بحرانی برای غیر فعال کردن لیستریا اینوکوا

 چکیده

 اثر تیمار فشار بالا با CO2 فوق بحرانی بر غیرفعال کردن لیستریا اینوکوا در سوپ ماهی مورد بررسی قرار گرفت. سوپ با L. innocua، بسته بندی شده در فضای اصلاح شده با CO2:N2 50:50 یا ۹۵:۵، تحت فشار بالا (۳۰۰، ۳۵۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاپاسکال، ۲ دقیقه) تحت شرایط زیر بحرانی (T <304 K) یا شرایط فوق بحرانی (T > 304 K) و در دمای ۴ ◦C تا ۵۳ روز نگهداری می‌شود. تیمار در ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاپاسکال اثر معنی داری (P <0.05) بر L. innocua در هر دو شرایط فوق بحرانی و زیر بحرانی داشت. در مقابل، فشار در ۳۵۰ مگاپاسکال و شرایط فوق بحرانی به طور معنی داری (P <0.05) L. innocua غیر فعال مورد نیاز بود. افزایش سطح CO2 در فضای خالی به طور معنی داری (P <0.05) بار باکتری را در طول فراوری کاهش داد، و شرایط فوق بحرانی تعامل معنی داری (p <0.01) با هر دو سطح CO2 و فشار داشت. افزایش زمان ذخیره سازی باعث افزایش معنی داری سطوح L. innocua در ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاپاسکال شد. علاوه بر این، سطوح بالای CO2 به طور معنی داری کاهش (P <0.001) رشد. با این حال، ۳۵۰ مگاپاسکال در شرایط فوق بحرانی به نظر می‌رسد که L. innocua را در یک فاز تأخیر دائمی قرار می‌دهد، با تعداد باکتری‌ها در طول ذخیره‌سازی آهسته و پیوسته کاهش می‌یابد. همه متغیرهای طراحی منجر به غیرفعال شدن قابل توجه L. innocua شد و شرایط فوق بحرانی همراه با سطوح بالای CO2 بازیابی L. innocua را تا حد زیادی مهار کرد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Combining High-Pressure Processing and Supercritical Carbon Dioxide for Inactivation of Listeria innocua

Abstract

 The effect of high-pressure treatment with supercritical CO2 on the inactivation of Listeria innocua in a fish soup was investigated. The soup was inoculated with L. innocua, packaged in modified atmosphere with 50:50 or 95:5 CO2:N2, high-pressure processed (300, 350, 400 and 600 MPa, 2 min) under subcritical (T < 304 K) or supercritical conditions (T > 304 K) and stored at 4 C for up to 53 days. Treatment at 400 and 600 MPa had a significant (p < 0.05) effect on L. innocua under both supercritical and subcritical conditions. In contrast, pressurization at 350 MPa and supercritical conditions were needed to significantly (p < 0.05) inactive L. innocua. Increased levels of CO2 in the headspace significantly (p < 0.05) reduced the bacterial load during processing, and supercritical conditions had a significant (p < 0.01) interaction with both CO2 levels and pressure. Increased storage time gave significantly increased levels of L. innocua at 400 and 600 MPa. In addition, high levels of CO2 significantly decreased (p < 0.001) growth. However, 350 MPa under supercritical conditions seemed to set the L. innocua in a permanent lag phase, with slow and steadily decreasing numbers of bacteria during storage. All the design variables resulted in significant inactivation of L. innocua, and supercritical conditions combined with high levels of CO2 inhibited the recovery of L. innocua to a large degree.