عنوان فارسی مقاله:ترکیب فراوری پرفشار و دی اکسید کربن فوق بحرانی برای غیر فعال کردن لیستریا اینوکوا
چکیده
اثر تیمار فشار بالا با CO2 فوق بحرانی بر غیرفعال کردن لیستریا اینوکوا در سوپ ماهی مورد بررسی قرار گرفت. سوپ با L. innocua، بسته بندی شده در فضای اصلاح شده با CO2:N2 50:50 یا ۹۵:۵، تحت فشار بالا (۳۰۰، ۳۵۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاپاسکال، ۲ دقیقه) تحت شرایط زیر بحرانی (T <304 K) یا شرایط فوق بحرانی (T > 304 K) و در دمای ۴ ◦C تا ۵۳ روز نگهداری میشود. تیمار در ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاپاسکال اثر معنی داری (P <0.05) بر L. innocua در هر دو شرایط فوق بحرانی و زیر بحرانی داشت. در مقابل، فشار در ۳۵۰ مگاپاسکال و شرایط فوق بحرانی به طور معنی داری (P <0.05) L. innocua غیر فعال مورد نیاز بود. افزایش سطح CO2 در فضای خالی به طور معنی داری (P <0.05) بار باکتری را در طول فراوری کاهش داد، و شرایط فوق بحرانی تعامل معنی داری (p <0.01) با هر دو سطح CO2 و فشار داشت. افزایش زمان ذخیره سازی باعث افزایش معنی داری سطوح L. innocua در ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاپاسکال شد. علاوه بر این، سطوح بالای CO2 به طور معنی داری کاهش (P <0.001) رشد. با این حال، ۳۵۰ مگاپاسکال در شرایط فوق بحرانی به نظر میرسد که L. innocua را در یک فاز تأخیر دائمی قرار میدهد، با تعداد باکتریها در طول ذخیرهسازی آهسته و پیوسته کاهش مییابد. همه متغیرهای طراحی منجر به غیرفعال شدن قابل توجه L. innocua شد و شرایط فوق بحرانی همراه با سطوح بالای CO2 بازیابی L. innocua را تا حد زیادی مهار کرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.