در دسترس بودن و کیفیت علوفه، و رفتار تغذیه بزهای بومی در حال چرا

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 19

تعداد کلمات : 8700

مجله : Ruminants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
16 مارس 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1292 بازدید
25,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:در دسترس بودن و کیفیت علوفه، و رفتار تغذیه بزهای بومی در حال چرا در یک سیستم جنگل  و مرتع مدیترانه ای

چکیده

  هدف از این مطالعه بررسی رفتار تغذیه بزهای بومی و محرک های انتخاب گونه های مختلف گیاهی در مرتع جنگلی مدیترانه ای بود. برای دستیابی به این هدف، تغییرات فصلی از نظر در دسترس بودن علوفه و کیفیت گونه‌های گیاهی بلعیده شده طی سه فصل چرا بررسی شد. در همان دوره، هشت بز بومی نژاد بنی اروس برای بررسی تغییرات فصلی در رفتار مرور آنها انتخاب شدند. کیفیت علوفه با روش کندن دستی تعیین شد. نتایج نشان داد که تنوع فصلی وسیعی در دسترسی و کیفیت علوفه و رفتار تغذیه وجود دارد. گونه‌های چوبی بیشتر مستقل از فصل انتخاب شدند (۰۰۱/۰p<). محتوای پروتئین خام از ۵۳٫۳ گرم بر کیلوگرم ماده خشک (DM) برای Erica arborea در تابستان تا ۱۹۷ گرم در کیلوگرم DM برای Calicotome villosa در پاییز (۰۰۱/۰ > P) متغیر بود. علیرغم محتوای بالای تانن های متراکم در بوته های منتخب، آنها بسیار مصرف می شدند. قابلیت هضم مواد آلی در شرایط آزمایشگاهی (IVOMD) و انرژی قابل متابولیسم (ME) در فصل بهار بالاترین میزان را در گیاهان علفی ثبت کردند. درختچه ها و درختان دارای کمترین میزان IVOMD (<500 گرم بر کیلوگرم) و ME (<7.2 MJ/kg) در طول پاییز و تابستان هستند. نتیجه گیری می شود که تغییرات فصلی در دسترس بودن و کیفیت علوفه لزوماً بر ترجیح بزهای بومی تأثیر نمی گذارد. این یافته‌ها می‌تواند به گله‌داران بز کمک کند تا سیستم‌های تغذیه و چرا را توسعه دهند و در عین حال عملکرد بزها را در سیستم جنگل  و مرتع مدیترانه افزایش دهند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Forage Availability and Quality, and Feeding Behaviour of Indigenous Goats Grazing in a Mediterranean Silvopastoral System

Abstract

 The aim of this study was to evaluate the feeding behaviour of indigenous goats and the selection drivers of different plant species in a Mediterranean forest rangeland. To achieve this goal, the seasonal variations in terms of forage availability and quality of ingested plant species were studied during three grazing seasons. In the same period, eight indigenous goats of Beni Arouss breed were selected to explore the seasonal changes in their browsing behaviour. Forage quality was determined by the hand-plucking technique. The results showed a wide seasonal variation in forage availability and quality, and feeding behaviour. Woody species were more selected independently of the season (p < 0.001). The crude protein content varied from 53.3 g/kg of dry mater (DM) for Erica arborea in summer to 197 g/kg DM for Calicotome villosa in autumn (p < 0.001). Despite the high condensed tannins content in selected shrubs, they were highly consumed. In vitro organic matter digestibility (IVOMD) and metabolizable energy (ME) had recorded the highest contents in herbaceous during spring. Shrubs and trees contain the lowest levels of IVOMD (<500 g/kg) and ME (<7.2 MJ/kg) during autumn and summer. It is concluded that seasonal changes in forage availability and quality did not necessarily affect the indigenous goats’ preference. These findings could help goat herders to develop feeding and grazing systems while increasing the performance of goats in the Mediterranean silvopastoral system.