پذیرش فناوری بلاک چین برای افزایش قابلیت ردیابی محصولات دامی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 33

تعداد کلمات : 8800

مجله : sustainability

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
6 آوریل 2023
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1589 بازدید
75,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:پذیرش فناوری بلاک چین برای افزایش قابلیت ردیابی محصولات دامی

چکیده

 بلاک چین به یک فناوری مدرن تبدیل شده است که می‌تواند قابلیت ردیابی محصولات و خدمات را افزایش دهد، که به ویژه مربوط به زنجیره تأمین محصولات کشاورزی است. این مقاله مطالعات مربوط به کاربردهای فناوری بلاک چین را در سیستم زنجیره تأمین کشاورزی و صنایع غذایی بررسی می‌کند و انطباق بالقوه فناوری بلاک چین برای محصولات مبتنی بر دام با تمرکز بر منطقه ASEAN و تایلند را مورد بحث قرار می‌دهد. یک روش جامع برای بررسی منابع استفاده شد، و این مقاله ذینفعان را در امتداد زنجیره تأمین محصولات مبتنی بر دام برای درک چشم‌انداز استفاده از فناوری بلاک چین در این بخش در بر می‌گیرد. نتایج نشان داد که در حالی که فناوری بلاک چین به طور بالقوه پایدار و شایسته کاربرد است، محدودیت‌ها و پیچیدگی‌های مختلفی برای پذیرش، مانند آگاهی کم در بین ذینفعان، هماهنگی ضعیف در سطح بخش، و کمبود ظرفیت در تامین‌کنندگان اولیه وجود دارد. مزایا و پیامدهای بالقوه فناوری بلاک چین برای صنایع غذایی هنوز به طور گسترده مشخص نشده است، به ویژه در ASEAN این یافته‌ها نیازمند حمایت هماهنگ از سوی دولت‌ها و بخش خصوصی، به‌ویژه برای افزایش آگاهی از فناوری، تقویت هماهنگی در سطح بخش، و توسعه مهارت‌ها است.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Adoption of Blockchain Technology for Enhanced Traceability of Livestock-Based Products

Abstract

 Blockchain has become a modern technology that can enhance the traceability of products and services, which is particularly relevant to agri-food supply chains. This paper reviews studies on blockchain technology applications to the agri-food supply chain system and food industry, anddiscusses potential adaptation of blockchain technology for livestock-based products with a focus on the ASEAN Region and Thailand. A comprehensive method for reviewing the literature was adopted, and this paper encompasses stakeholders along the supply chain of livestock based products to understand the prospect of applying blockchain technology to the sector. It was found that while blockchain technology is potentially sustainable and worthy of applications, there remain various limitations and complications toward adoption, such as the low awareness among stakeholders, the weak sector-wide coordination, and the lack of capacity in primary suppliers. Potential benefits and implications of blockchain technology for the food industry have yet to be widely understood, especially in the ASEAN. These findings would call for coordinated support from both the governments and the private sector, especially to raise awareness of the technology, reinforce sector-wide coordination, and develop skills required for adoption.