عنوان فارسی مقاله:عسل: جایگزین دیگری برای مبارزه با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک؟
چکیده
مقاومت آنتی باکتریال به یک وضعیت چالش برانگیز در سراسر جهان تبدیل شده است. ظهور فزاینده پاتوژن های مقاوم به چند دارو بر لزوم توسعه استراتژی های ضد میکروبی جایگزین یا مکمل تاکید می کند، که جامعه علمی را به مطالعه مواد، فرمول ها یا مواد فعال مورد استفاده قبل از دوران آنتی بیوتیک سوق داده است. عسل از دیرباز نه تنها به عنوان یک غذا، بلکه برای اهداف درمانی، به ویژه برای درمان موضعی زخم های عفونی مزمن استفاده می شود. ویژگی های ذاتی و ترکیب پیچیده عسل که در آن مواد مختلفی با خواص ضد میکروبی گنجانده شده است، آن را به یک عامل ضد میکروبی با مکان های هدف متعدد و متفاوت در مبارزه با باکتری ها تبدیل می کند. این، همراه با دشواری ایجاد مقاومت در برابر عسل، نشان میدهد که میتواند جایگزین مؤثری در درمان باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک باشد، که قبلاً عسل در برابر آن مؤثر بوده است. با وجود تمام این مزایا، عسل دارای محدودیت هایی است و برای استفاده در مصارف پزشکی باید تعدادی از الزامات را برآورده کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.