بررسی عوامل و تأثیر فناوری بلاک چین در زنجیره تأمین مواد غذایی: یک مطالعه اکتشافی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 43

تعداد کلمات : 12000

مجله : foods

انتشار : 2023

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
1 اکتبر 2023
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1918 بازدید
78,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:بررسی عوامل و تأثیر فناوری بلاک چین در زنجیره تأمین مواد غذایی: یک مطالعه اکتشافی

چکیده

 فناوری بلاک چین (BCT) بر اساس مزایای بالقوه آن، پتانسیل تغییر زنجیره تأمین مواد غذایی (FSCs) را دارد. BCT وعده بهبود فرآیندهای زنجیره تأمین مواد غذایی را می‌دهد. علیرغم چندین مزیت آن، اطلاعات کمی در مورد عواملی که پذیرش بلاک چین در زنجیره تأمین مواد غذایی و تأثیر فناوری بلاک چین بر زنجیره تأمین مواد غذایی را فراهم می‌کنند، وجود دارد، زیرا شواهد تجربی اندک است. بنابراین، این مطالعه به بررسی عوامل، تأثیرات و چالش‌های پذیرش بلاک چین در FSC می‌پردازد. این مطالعه از رویکرد مصاحبه کیفی اکتشافی استفاده می‌کند. داده‌ها شامل بیست و یک مصاحبه است که با استفاده از تکنیک‌های تجزیه و تحلیل موضوعی در NVivo (v12) تجزیه و تحلیل شد و منجر به شناسایی نه عامل طبقه بندی شده در سه دسته کلی (فناوری-پیچیدگی، سازگاری، هزینه، سازمان- اندازه سازمان، دانش، محیط زیست-دولت پشتیبانی، فشار رقابتی، استانداردسازی و انطباق) به‌عنوان مهم‌ترین عواملی که باعث پذیرش بلاک چین در FSC می‌شوند گردید. علاوه بر این، پنج تأثیر (مشاهده، عملکرد، کارایی، اعتماد و ایجاد ارزش) برای پذیرش فناوری بلاک چین شناسایی شد. این مطالعه همچنین چالش‌های مهم فناوری بلاک چین (قابلیت همکاری، حریم خصوصی، شرایط زیرساخت و کمبود دانش) را شناسایی می‌کند. بر اساس یافته‌ها، این مطالعه یک چارچوب مفهومی برای پذیرش بلاک چین در زنجیره‌های تأمین مواد غذایی ایجاد کرد. این مطالعه با روشن کردن پذیرش فناوری بلاک چین و تأثیرات آن بر زنجیره‌های تأمین مواد غذایی و با ارائه راهنمایی‌های مبتنی بر شواهد به صنعت برای توسعه طرح‌های بلاک چین، به مجموعه دانش اضافه می‌کند. این مطالعه بینش و آگاهی کاملی از چالش‌های پذیرش بلاک چین در میان مدیران اجرایی، سازمان‌های زنجیره تأمین و سازمان‌های دولتی ارائه می‌دهد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Exploring Factors and Impact of Blockchain Technology in the Food Supply Chains: An Exploratory Study

Abstract

 Blockchain technology (BCT) has been proven to have the potential to transform food supply chains (FSCs) based on its potential benefits. BCT promises to improve food supply chain processes. Despite its several benefits, little is known about the factors that drive blockchain adoption within the food supply chain and the impact of blockchain technology on the food supply chain, as empirical evidence is scarce. This study, therefore, explores factors, impacts and challenges of blockchain adoption in the FSC. The study adopts an exploratory qualitative interview approach. The data consist of Twenty-one interviews which were analyzed using thematic analysis techniques in NVivo (v12), resulting in identifying nine factors classified under three broad categories (Technology—complexity, compatibility, cost; Organization—organization size, knowledge; Environment—government support, competitive pressure, standardization, and compliance) as the most significant factors driving blockchain adoption in the FSC. In addition, five impacts were identified (visibility, performance, efficiency, trust, and value creation) to blockchain technology adoption. This study also identifies significant challenges of blockchain technology (interoperability, privacy, infrastructure conditions, and lack of knowledge). Based on the findings, the study developed a conceptual framework for blockchain adoption in food supply chains. The study adds to the corpus of knowledge by illuminating the adoption of blockchain technology and its effects on food supply chains and by giving the industry evidence-based guidance for developing its blockchain plans. The study provides full insights and awareness of blockchain adoption challenges among executives, supply chain organizations, and governmental agencies.