عنوان فارسی مقاله:بررسی عوامل و تأثیر فناوری بلاک چین در زنجیره تأمین مواد غذایی: یک مطالعه اکتشافی
چکیده
فناوری بلاک چین (BCT) بر اساس مزایای بالقوه آن، پتانسیل تغییر زنجیره تأمین مواد غذایی (FSCs) را دارد. BCT وعده بهبود فرآیندهای زنجیره تأمین مواد غذایی را میدهد. علیرغم چندین مزیت آن، اطلاعات کمی در مورد عواملی که پذیرش بلاک چین در زنجیره تأمین مواد غذایی و تأثیر فناوری بلاک چین بر زنجیره تأمین مواد غذایی را فراهم میکنند، وجود دارد، زیرا شواهد تجربی اندک است. بنابراین، این مطالعه به بررسی عوامل، تأثیرات و چالشهای پذیرش بلاک چین در FSC میپردازد. این مطالعه از رویکرد مصاحبه کیفی اکتشافی استفاده میکند. دادهها شامل بیست و یک مصاحبه است که با استفاده از تکنیکهای تجزیه و تحلیل موضوعی در NVivo (v12) تجزیه و تحلیل شد و منجر به شناسایی نه عامل طبقه بندی شده در سه دسته کلی (فناوری-پیچیدگی، سازگاری، هزینه، سازمان- اندازه سازمان، دانش، محیط زیست-دولت پشتیبانی، فشار رقابتی، استانداردسازی و انطباق) بهعنوان مهمترین عواملی که باعث پذیرش بلاک چین در FSC میشوند گردید. علاوه بر این، پنج تأثیر (مشاهده، عملکرد، کارایی، اعتماد و ایجاد ارزش) برای پذیرش فناوری بلاک چین شناسایی شد. این مطالعه همچنین چالشهای مهم فناوری بلاک چین (قابلیت همکاری، حریم خصوصی، شرایط زیرساخت و کمبود دانش) را شناسایی میکند. بر اساس یافتهها، این مطالعه یک چارچوب مفهومی برای پذیرش بلاک چین در زنجیرههای تأمین مواد غذایی ایجاد کرد. این مطالعه با روشن کردن پذیرش فناوری بلاک چین و تأثیرات آن بر زنجیرههای تأمین مواد غذایی و با ارائه راهنماییهای مبتنی بر شواهد به صنعت برای توسعه طرحهای بلاک چین، به مجموعه دانش اضافه میکند. این مطالعه بینش و آگاهی کاملی از چالشهای پذیرش بلاک چین در میان مدیران اجرایی، سازمانهای زنجیره تأمین و سازمانهای دولتی ارائه میدهد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.