محصول گندم تحت غرقابی: اثرات بالقوه خاک و گیاه

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 28

تعداد کلمات : 9800

مجله : plants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
7 ژانویه 2023
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1585 بازدید
48,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:محصول گندم تحت غرقابی: اثرات بالقوه خاک و گیاه

چکیده

  آبگرفتگی، بارش بیش از حد، یا زهکشی ناکافی مزرعه می تواند باعث غرقاب شدن زمین های زیر کشت شود. پیش‌بینی می‌شود که تغییرات آب و هوایی فراوانی، شدت و غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن رویدادهای سیل را افزایش دهد. این تنش سالانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون هکتار گندم را تحت تأثیر قرار می دهد که منجر به کاهش ۲۰ تا ۵۰ درصدی محصول می شود. از آنجایی که این محصول تا حد زیادی نیازهای غذایی یک جمعیت را تامین می کند که حدود   20 درصد از انرژی و پروتئین مورد نیاز رژیم غذایی جهان است، درک تغییرات فیزیولوژی خاک و گیاه در شرایط آب اضافی بسیار مهم است. تغییرات در پتانسیل ردوکس، pH، در دسترس بودن مواد مغذی، و هدایت الکتریکی خاک غرقاب، و همچنین اثرات آنها در واکنش‌های اصلی گیاهان، مانند سیستم ریشه و توسعه گیاه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. اثرات غرقابی در سطح برگ نیز با تمرکز ویژه بر تبادل گاز، رنگدانه های فتوسنتزی، قندهای محلول، یکپارچگی غشاء، لیپیدها و تنش اکسیداتیو مورد توجه قرار خواهد گرفت.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Wheat Crop under Waterlogging: Potential Soil and Plant Effects

Abstract

 Inundation, excessive precipitation, or inadequate field drainage can cause waterlogging of cultivated land. It is anticipated that climate change will increase the frequency, intensity, and unpredictability of flooding events. This stress affects 10–15 million hectares of wheat every year, resulting in 20–50% yield losses. Since this crop greatly sustains a population’s food demands, providing ca. 20% of the world’s energy and protein diets requirements, it is crucial to understand changes in soil and plant physiology under excess water conditions. Variations in redox potential, pH, nutrient availability, and electrical conductivity of waterlogged soil will be addressed, as well as their impacts in major plant responses, such as root system and plant development. Waterlogging effects at the leaf level will also be addressed, with a particular focus on gas exchanges, photosynthetic pigments, soluble sugars, membrane integrity, lipids, and oxidative stress.