مصرف قهوه و سلامتی: فراتحلیل پیامدهای متعدد سلامتی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 27

تعداد کلمات : 14200

مجله : the bmj |

انتشار : 2017

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
22 ژوئن 2021
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1150 بازدید
29,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:مصرف قهوه و سلامتی: فراتحلیل پیامدهای متعدد سلامتی

 چکیده

  اهداف

  ارزیابی شواهد موجود در مورد ارتباط بین مصرف قهوه و پیامد های سلامتی متعدد.

طرح

مرور   شواهد در سراسر متاآنالیز مطالعات مشاهده ای و مداخله ای در مورد مصرف قهوه و هر پیامد سلامتی.

منابع اطلاعات

PubMed ، Embase ، CINAHL ، بانک اطلاعات کوکران از بررسی سیستماتیک و غربالگری منابع.

ضوابط واجد شرایط بودن برای انتخاب مطالعات

فراتحلیل از هر دو مطالعه مشاهده ای و مداخله ای که ارتباط بین مصرف قهوه و هر نتیجه سلامتی را در هر جمعیت بالغ در همه کشورها و همه محیط ها بررسی کرد. مطالعات چند شکلی ژنتیکی برای متابولیسم قهوه از مطالعه خارج شد.

نتایج

بررسی   ، ۲۰۱ متاآنالیز تحقیقات مشاهداتی را با ۶۷ پیامد سلامتی   منحصر به فرد و ۱۷ متاآنالیز تحقیقات مداخله ای با ۹ نتیجه منحصر به فرد را شناسایی کرد.   مصرف  بیشتر با مزایا  همراه بود. شواهدی از ارتباط غیر خطی بین مصرف و برخی از نتایج وجود دارد ، با برآوردهای خلاصه نشان می دهد بزرگترین کاهش نسبی خطر در مصرف سه تا چهار فنجان در روز در مقابل هیچ ، از جمله همه باعث مرگ و میر می شود (خطر نسبی ۰٫۸۳ ، ۹۵٪ فاصله اطمینان ۰٫۸۳ تا ۰٫۸۸) ، مرگ و میر قلبی عروقی (۰٫۸۱ ، ۰٫۷۲ تا ۰٫۹۰) و بیماری های قلبی عروقی (۰٫۸۵ ، ۰٫۸۰ تا۰٫۹۰) مصرف زیاد در مقابل کم با ۱۸ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه بود (۰٫۸۲ ، ۰٫۷۴ تا ۰٫۸۹). مصرف نیز با کاهش خطر ابتلا به چندین سرطان خاص و شرایط عصبی ، متابولیکی و کبدی همراه بود. ارتباطات مضر با تنظیم کافی سیگار کشیدن ، بجز در بارداری ، که در آن مصرف زیاد در مقابل کم و بدون مصرف با وزن کم هنگام تولد همراه بود ، ارتباطات مضر تا حد زیادی باطل شد (نسبت شانس ۱٫۳۱ ، فاصله اطمینان ۹۵٪ ۱٫۰۳ تا ۱٫۶۷) ، زایمان زودرس در سه ماهه اول (۱٫۲۲ ، ۱٫۰۰ تا ۱٫۴۹) و دوم (۱٫۱۲ ، ۱٫۰۲ تا ۱٫۲۲) و از دست دادن بارداری (۱٫۴۶ ، ۱٫۰۶ تا ۱٫۹۹). همچنین ارتباطی بین نوشیدن قهوه و خطر شکستگی در زنان وجود دارد اما در مردان این رابطه وجود ندارد.

نتیجه گیری

مصرف قهوه به طور کلی در حد معمول مصرف ، بی خطر به نظر می رسد ، با برآوردهای خلاصه ای که نشان می دهد بیشترین میزان خطر را برای نتایج مختلف سلامتی در سه تا چهار فنجان در روز نشان می دهد ، و بیشتر از آسیب به سلامتی می رسد.   تصادفی کنترل شده برای درک علت بودن علل بودن ارتباطات مشاهده شده ، آزمایشات لازم است.   شواهد موجود نشان می دهد که قهوه می تواند به عنوان یک مداخله بدون خطر قابل توجهی برای ایجاد آسیب آزمایش شود. احتمالاً زناني كه در معرض خطر شكستگی استخوان   قرار دارند از مطالعه حذف شوند.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Coffee consumption and health: umbrella review of meta-analyses of multiple health outcomes

Abstract

OBJECTIVES To evaluate the existing evidence for associations between coffee consumption and multiple health outcomes. DESIGN Umbrella review of the evidence across meta-analyses of observational and interventional studies of coffee consumption and any health outcome. DATA SOURCES PubMed, Embase, CINAHL, Cochrane Database of Systematic Reviews, and screening of references. ELIGIBILITY CRITERIA FOR SELECTING STUDIES Meta-analyses of both observational and interventional studies that examined the associations between coffee consumption and any health outcome in any adult population in all countries and all settings. Studies of genetic polymorphisms for coffee metabolism were excluded. RESULTS The umbrella review identified 201 meta-analyses of observational research with 67 unique health outcomes and 17 meta-analyses of interventional research with nine unique outcomes. Coffee consumption was more often associated with benefit than harm for a range of health outcomes across exposures including high versus low, any versus none, and one extra cup a day. There was evidence of a non-linear association between consumption and some outcomes, with summary estimates indicating largest relative risk reduction at intakes of three to four cups a day versus none, including all cause mortality (relative risk 0.83, 95% confidence interval 0.83 to 0.88), cardiovascular mortality (0.81, 0.72 to 0.90), and cardiovascular disease (0.85, 0.80 to 0.90). High versus low consumption was associated with an 18% lower risk of incident cancer (0.82, 0.74 to 0.89). Consumption was also associated with a lower risk of several specific cancers and neurological, metabolic, and liver conditions. Harmful associations were largely nullified by adequate adjustment for smoking, except in pregnancy, where high versus low/no consumption was associated with low birth weight (odds ratio 1.31, 95% confidence interval 1.03 to 1.67), preterm birth in the first (1.22, 1.00 to 1.49) and second (1.12, 1.02 to 1.22) trimester, and pregnancy loss (1.46, 1.06 to 1.99). There was also an association between coffee drinking and risk of fracture in women but not in men. CONCLUSION Coffee consumption seems generally safe within usual evels of intake, with summary estimates indicating largest risk reduction for various health outcomes at three to four cups a day, and more likely to benefit health than harm. Robust randomised controlled trials are needed to understand whether the observed associations are causal. Importantly, outside of pregnancy, existing evidence suggests that coffee could be tested as an intervention without significant risk of causing harm. Women at increased risk of fracture should possibly be excluded.