استفاده از نانو مواد معدنی در تغذیه دام به عنوان راهی برای بهبود ترکیب و کیفیت فرآورده‌های حیوانی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 18

تعداد کلمات : 6700

مجله : Journal of Chemistry

انتشار : 2018

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
6 ژوئن 2024
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3328 بازدید
99,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:استفاده از نانو مواد معدنی در تغذیه دام به عنوان راهی برای بهبود ترکیب و کیفیت فرآورده‌های حیوانی

 چکیده

 تقاضا برای پروتئین با منشاء حیوانی و آگاهی مصرف کنندگان در سال‌های اخیر به طور سیستماتیک افزایش یافته است. این واقعیت، پرورش دهندگان را موظف می‌کند که بهترین شرایط پرورشی را برای حیوانات فراهم کنند که بهره وری حیوانات و کیفیت محصولات به دست آمده از آنها را تضمین خواهد کرد. امروزه این امر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است زیرا مصرف کنندگان به دنبال مواد غذایی هستند که دارای ویژگی‌های پیشگیرانه، ماندگاری طولانی‌تر و کیفیت حسی بالا باشد. نتایج خوب در بهبود ترکیب و کیفیت محصولات با منشاء حیوانی، استفاده از نانو مواد معدنی در تغذیه دام را به همراه دارد. هدف از این کار جمع‌آوری و نظام‌بندی دانش مرتبط با امکان بهبود ترکیب و کیفیت محصولات حیوانی با استفاده از مواد معدنی در قالب نانوذرات در تغذیه دام بود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The Use of Nanominerals in Animal Nutrition as a Way to Improve the Composition and Quality of Animal Products

Abstract

 .e demand for protein of animal origin and consumer awareness has been systematically increasing over recent years. .is fact obliges breeders to provide animals with the best possible breeding conditions, which will condition the productivity of animals and the quality of products obtained from them. Nowadays, this is especially important because consumers are looking for food that is characterized by prohealth properties, a longer shelf life, and high sensory quality. Good results in improving the composition and quality of products of animal origin bring the use of nanominerals in animal nutrition. .e purpose of this work was to collect and systematize knowledge related to the possibility of improving the composition and quality of animal products using minerals in the form of nanoparticles in animal nutrition.