هوش مصنوعی: اهمیت و پیامدها برای بخش کشاورزی و غذا

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 38

تعداد کلمات : 12000

مجله : agronomy(MDPI)

انتشار : 2023

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
23 ژوئن 2024
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3364 بازدید
149,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:هوش مصنوعی: اهمیت و پیامدها برای بخش کشاورزی و غذا

 چکیده

 هوش مصنوعی (AI) شامل توسعه الگوریتم‌ها و مدل‌های محاسباتی است که ماشین‌ها را قادر می‌سازد تا حجم زیادی از داده‌ها را فراوری و تجزیه و تحلیل کنند، الگوها و روابط را شناسایی کنند و بر اساس آن تحلیل پیش‌بینی یا تصمیم بگیرند. هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای در طیف گسترده‌ای از صنایع و بخش‌ها فراگیر شده است، از جمله مراقبت‌های بهداشتی، مالی، حمل‌ونقل، تولید، خرده‌فروشی، آموزش و کشاورزی نمونه‌هایی هستند که می‌توان به آنها اشاره کرد. همانطور که فناوری هوش مصنوعی به پیشرفت خود ادامه می‌دهد، انتظار می‌رود در آینده تأثیر بیشتری بر صنایع داشته باشد. به عنوان مثال، هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای در بخش کشاورزی و مواد غذایی برای بهبود بهره وری، کارایی و پایداری استفاده می‌شود. این پتانسیل ایجاد انقلابی در بخش کشاورزی-غذا از طرق مختلف دارد که شامل کشاورزی دقیق، نظارت بر محصولات، تجزیه و تحلیل پیش‌بینی‌کننده، بهینه‌سازی زنجیره تأمین، فراوری مواد غذایی، کنترل کیفیت، تغذیه شخصی‌شده و ایمنی مواد غذایی است. این مقاله بر این نکته تأکید می‌کند که چگونه پیشرفت‌های اخیر در فناوری هوش مصنوعی، بخش کشاورزی و مواد غذایی را با بهبود کارایی، کاهش ضایعات، و افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی متحول کرده است و مثال‌هایی خاص ارائه می‌کند. علاوه بر این، چالش‌ها، محدودیت‌ها و چشم اندازهای آینده هوش مصنوعی در زمینه غذا و کشاورزی خلاصه می‌شود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Artificial Intelligence: Implications for the Agri-Food Sector

Abstract

 Artificial intelligence (AI) involves the development of algorithms and computational models that enable machines to process and analyze large amounts of data, identify patterns and relationships, and make predictions or decisions based on that analysis. AI has become increasingly pervasive across a wide range of industries and sectors, with healthcare, finance, transportation, manufacturing, retail, education, and agriculture are a few examples to mention. As AI technology continues to advance, it is expected to have an even greater impact on industries in the future. For instance, AI is being increasingly used in the agri-food sector to improve productivity, efficiency, and sustainability. It has the potential to revolutionize the agri-food sector in several ways, including but not limited to precision agriculture, crop monitoring, predictive analytics, supply chain optimization, food processing, quality control, personalized nutrition, and food safety. This review emphasizes how recent developments in AI technology have transformed the agri-food sector by improving efficiency, reducing waste, and enhancing food safety and quality, providing particular examples. Furthermore, the challenges, limitations, and future prospects of AI in the field of food and agriculture are summarized.