light box
امتیاز 2.65 دانلود پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 25
تعداد کلمات : 6400
مجله : Food Chemistry
انتشار : 2016
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله: دانلود پاور پوینتاسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی

  چکیده

میکروارگانیسم‌های پاتوژنیک نه تنها منجر به کاهش کیفیت مواد غذایی و خسارت پس از برداشت می شوندف بلکه تولید سموم و توکسین می‌کنند. اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی از دیرباز به عنوان منبع طبیعی مواد ضد میکروبی برای مدیریت تهاجم میکروبی روی محصولات غذایی، به خصوص میوه‌ها و سبزیجات تازه استفاده شده‌اند. این موارد معمولاً توسط سازمان غذا و داروی آمریکا به صورت ایمن در نظر گرفته می‌شوند زیرا سازگار با محیط زیست بوده و هیچ گونه بقایایی ندارند. آنتی میکروب‌های مصنوعی کاربردهای گسترده‌ای دارند، باثبات‌تر هستند و از این رو در سیستم بیولوژیکی مداوم و بیشتر در معرض خطرات سلامتی مصرف کننده تداوم داشته و این باعث کاهش استفاده از آن‌ها شده است(پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی). وقوع میکروارگانیسم‌های مقاوم به ضد میکروب به دلیل وجود مکانیسم دفاعی گسترده آنها، باعث ایجاد مشکلاتی در حفظ مواد غذایی می‌شود. فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های گیاهی طبیعی و روغنهای اساسی به چندین مولکول نسبت داده می‌شود که برای مبارزه با جمعیت میکروبی مقاوم به آنتی بیوتیک مناسب است. در این فصل، منبع، ترکیب و فعالیت ضد میکروب‌های طبیعی با منشاء گیاهی، عصاره‌های گیاهی و روغنهای اساسی با هدف شناسایی کاربردهای متنوع احتمالی آنها در کالاهای میوه و تره بار پس از برداشت مورد بحث قرار گرفته است(پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی).

Title: ESSENTIAL OILS AND PLANT EXTRACTS AS NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS

Abstract

Pathogenic microorganisms not only cause edible qu