light box
امتیاز 2.65 دانلود پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی">

نوع فایل : word
تعداد صفحات : 25
تعداد کلمات : 6400
مجله : Food Chemistry
انتشار : 2016
ترجمه ی متون جدول : ترجمه شده است
درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است
منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است
کیفیت ترجمه : طلایی
فونت ترجمه : ب نازنین 12
دسته بندی :
برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

عنوان فارسی مقاله: دانلود پاور پوینتاسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی

  چکیده

میکروارگانیسم‌های پاتوژنیک نه تنها منجر به کاهش کیفیت مواد غذایی و خسارت پس از برداشت می شوندف بلکه تولید سموم و توکسین می‌کنند. اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی از دیرباز به عنوان منبع طبیعی مواد ضد میکروبی برای مدیریت تهاجم میکروبی روی محصولات غذایی، به خصوص میوه‌ها و سبزیجات تازه استفاده شده‌اند. این موارد معمولاً توسط سازمان غذا و داروی آمریکا به صورت ایمن در نظر گرفته می‌شوند زیرا سازگار با محیط زیست بوده و هیچ گونه بقایایی ندارند. آنتی میکروب‌های مصنوعی کاربردهای گسترده‌ای دارند، باثبات‌تر هستند و از این رو در سیستم بیولوژیکی مداوم و بیشتر در معرض خطرات سلامتی مصرف کننده تداوم داشته و این باعث کاهش استفاده از آن‌ها شده است(پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی). وقوع میکروارگانیسم‌های مقاوم به ضد میکروب به دلیل وجود مکانیسم دفاعی گسترده آنها، باعث ایجاد مشکلاتی در حفظ مواد غذایی می‌شود. فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های گیاهی طبیعی و روغنهای اساسی به چندین مولکول نسبت داده می‌شود که برای مبارزه با جمعیت میکروبی مقاوم به آنتی بیوتیک مناسب است. در این فصل، منبع، ترکیب و فعالیت ضد میکروب‌های طبیعی با منشاء گیاهی، عصاره‌های گیاهی و روغنهای اساسی با هدف شناسایی کاربردهای متنوع احتمالی آنها در کالاهای میوه و تره بار پس از برداشت مورد بحث قرار گرفته است(پاورپوینت اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی).

Title: ESSENTIAL OILS AND PLANT EXTRACTS AS NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS

Abstract

Pathogenic microorganisms not only cause edible quality deterioration and resulting postharvest losses but also produce toxins. Essential oils and plant extracts have been historically used as a natural source of antimicrobials for managing harmful microbial invasions on food products, particularly fresh fruits and vegetables. These are categorized as “generally recognized as safe” by the United States Food and Drug Administration as they are environmental friendly and leave no residues behind. Synthetic antimicrobials have wide-ranging applications, are more stable and hence are more persistent in biological system inducing consumer health hazards, which creates an aversion for their usage. The occurrence of antimicrobial-resistant microorganisms is widespread, due to their wide range of defense mechanisms, raising difficulties in food preservation. Antimicrobial activity of natural plant extracts and essential oils ascribes to several molecules, favorable for combating antibiotic-resistant microbial populations. In this chapter, source, composition, and activity of natural antimicrobials of plant origin, plant extracts and essential oils are discussed with the aim to identify their possible varied applications to the postharvest fruit and vegetable commodities.

ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

محصولات مشابه
بازبینی تحمل انجماد: اثرات دماهای متغیر بر روی تنظیم بیان ژن در گراس ها و لگومیان معتدله
خـریـد محـصـول
آنالیز ارزش در معرض ریسک در بازارهای بورس مصر، اردن، مراکش و ترکیه
خـریـد محـصـول
مواجهه با سرب در زمان بارداری: مرور منابع و استدلالی برای غربال گری معمولی
خـریـد محـصـول
بررسی کارآفرینی از منظر کیفی : دیدگاه هایی در خصوص ایجاد و شناسایی فرصت کار آفرینی
خـریـد محـصـول
ویژگی‌های مدیریت عمومی آمریکا: مفهوم فرهنگ مدیریتی
خـریـد محـصـول
چرا دموکراسی اینقدر ضعیف عمل می‌کند؟
خـریـد محـصـول
اصول ژنتیکی و پاتولوژی بیماری میتوکندریایی
خـریـد محـصـول
تصویر و خودکار امدی در زمینه مصدومیت
خـریـد محـصـول
استراتژی‌های واکسیناسیون برای مقابله با کروناویروس جدید SARS-CoV-2
خـریـد محـصـول
مرور سیستماتیک عوامل درمانی برای درمان سندرم تنفسی کروناویروس خاورمیانه (MERS-CoV)
خـریـد محـصـول
ثبت اختراع یا انتشار مقاله

ثبت اختراع یا انتشار مقاله کدام اول باید انجام شود؟ پژوهشگران منابع مالی و غیر مالی بسیاری را صرف انجام تحقیقات و پژوهش ها میکنند و امکان دارد تعدادی از آنها تبدیل به دستاوردها و فناوری های نو گردد. محققان این نتایج را به سرعت در مقالات علمی ملی و بین المللی منتشر و به آن افتخار میکنند. اما باید مد نظر داشت، چنانچه دستاورد پژوهشی امکان تبدیل شدن به یک محصول یا فرآیند قابل استفاده و تولید در صنعت را داشته باشد، هر گونه انتشار عمومی از جمله مقاله باعث از دست رفتن شرط جدید بودن و در نتیجه عدم امکان ثبت فناوری به عنوان اختراع خواهد شد.

در نتیجه محققان و پژوهشگران باید پیش از هرگونه افشاء عمومی آن دسته از نتایج تحقیقاتی که شرایط ثبت اختراع را دارا می باشد به صورت اظهارنامه اختراع در اداره مربوطه ثبت و سپس نسبت به انتشار آنها اقدام کنند. امکان دارد مراحل ثبت اختراع چندین ماه به طول بیانجامد که انتشار مقاله (و مانند آن) پس از تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع مشکلی را در فرآیند ثبت اختراع بوجود نمی آورد.

از آنجا که برخی دستاورد ها مانند روشهای تشخیص بیماری و نوآوری های مدیریتی قابلیت ثبت اختراع بین المللی و ملی را ندارند، محققان بدون نگرانی میتوانند انتشار در مقالات داخلی و خارجی را به عنوان اولین گزینه جهت کسب افتخار دست یابی به این قبیل پژوهشها انتخاب کنند.

برو بالا