عنوان فارسی مقاله:بخشنامه ۲۰۱۴/۶۳/ EC پارلمان اروپا و شورای اروپا مورخ ۱۵ می ۲۰۱۴ در خصوص واردات عسل
چکیده
- بخشنامه ۲۰۰۱/۱۱۰/EC شورای اروپا، عسل را به عنوان یک ماده طبیعی شیرین که توسط زنبورهای Apis mellifera تولید میشود (زنبور عسل) تعریف میکند. عسل متشکل از قندهای مختلف، غالباً فروکتوز ها و گلوکز و نیز بسیاری از مواد دیگر نظیر اسیدهای آلی، آنزیمها و ذرات جامد مشتق شده از عسل است. بخشنامه ۲۰۰۱/۱۱۰/EC شورای اروپا مداخله انسانی که ممکن است موجب تغییر ترکیب عسل شود را محدود کرده و به این ترتیب امکان حفظ ویژگی طبیعی عسل را میدهد. به ویژه بخشنامه ۲۰۰۱/۱۱۰/EC شورای اروپا، افزودن هر گونه اجزای تشکیل دهنده غذایی به عسل از جمله افزودنیهای غذایی و هر ماده دیگر به جز عسل را ممنوع میکند. به طور مشابه، بخشنامه مربوطه، حذف هر گونه ماده تشکیل دهنده عسل از جمله گرده را منع میکند مگر این که این حذف در فرایند خارج کردن ماده خارجی اجتناب ناپذیر باشد. این ملزومات با استاندارد کدکس غذایی عسل همسو هستند (استاندارد کدکس ۱۲-۱۹۸۱)(بخشنامه پارلمان اروپا و شورای اروپا).