عنوان فارسی مقاله:دستورالعمل شورای اروپا مورخ ۱۵ فوریه ۱۹۷۱ در خصوص مسائل بهداشتی مؤثر بر تجارت در گوشت طیور تازه (۷۱/۱۱۸/EEC)
چکیده
اگرچه هدف تقریب و اندازه گیری پیشنهادی بایستی استاندارد سازی الزامات بهداشتی در خصوص گوشت طیور در کشتار گاهها و در طی انبار (ذخیره سازی) و انتقال است، اگرچه مقامات ذی صلاح کشورهای عضو بایستی مسئول تأیید کشتار گاههایی هستند که مقررات و الزامات بهداشتی تصویب شده در این دستور العمل باشند و اطمینان حاصل کنند که شرایط حاکم بر این تأیید، رعایت میشود. اگرچه مقرراتی نیز باید برای تأیید سردخانه توسط کشورهای عضو وجود داشته باشد. اگرچه به منظور اطمینان از بازرسی رضایت بخش بهداشت، شرایط انجام این بازرسی بایستی در نظر گرفته شود، با این حال. وظایف خاصی بایستی به دستیاران واجد شرایط که تحت مسئولیت و نظارت دامپزشک رسمی فعالیت میکنند محول شود(تجارت در گوشت طیور تازه).