عنوان فارسی مقاله:استفاده از روش انتخاب ویژگیهای بقایای آمینو اسید برای بهبود پیش بینی نقاط اتصال پروتئین
چکیده
ارزیابی رابطه بین ساختار و کارکرد مولکولهای پروتئینی، یکی از هدفهای مهم جامعه بیوانفورماتیک، میباشد. در تحقیقات صورت گرفته، رویکردهای متعددی گزارش شدهاند که این رویکردها دادههای متعدد استخراج شده از پروتئین را به منظور پیش بینی نقشهای پروتئین مد نظر قرارمی دهند. در پژوهش فعلی، این مطالعه بر پیش بینی محلهای اتصال پروتئین که قادرند برای تفسیر عملکرد ساختارهای پروتئین بکارگرفته شوند تمرکز دارد. در این پژوهش، ما مجموعهای از خصوصیات ۱۶ باقی مانده آمینو اسید را بررسی کرده و با به استفاده ازتکنیک های متعدد انتخاب ویژگی، اهمیت آنها را میسنجیم. با وجود اینکه تعداد ویژگیهای ارائه شده زیاد نمیباشند، با این وجود، ما انتخاب ویژگی را به منظور بهبود توان پیش بینی و پیچیدگی زمانی مدلهای پیش بینی اجرا کردیم. بر اساس نتایج بدست آمده، با استفاده از رویکرد مناسب انتخاب ویژگی، عملکرد پیش بینی کننده الگوریتمهای طبقه بندی بهتر میشود منظوراین است که ما مدلهای دقیقتری را با بررسی مهمترین و مرتبطترین ویژگیها به جای انتخاب مجموعه کل ویژگیها، ایجاد میکنیم. علاوه براین، پیچیدگی مدل، در کنار زمان آموزش و آزمایش با انجام انتخاب ویژگی، تقلیل مییابد. همچینین، رویکرد ما با چندین رویکرد موجود برای پیش بینی محلهای اتصال پروتئین مقایسه گردید. بر طبق یافتهها، رویکردهای فعلی ارائه شده در این پژوهش، رویکردهایی اختصاصی میباشند و قابل تعمیم به گروهی از پروتئینهایی میباشند که مدلی برای آنها، در گذشته ایجاد شده است، با وجود اینکه رویکرد ماکلی تر است و قابل استفاده در تعداد زیادی پروتئینها میباشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.