عنوان فارسی مقاله:رفتار ایمنی غذایی مدیران و سرپرستان رستوران اردنی: دیدگاه مبتنی بر نظریه شناختی اجتماعی
چکیده
از آنجایی که بیماریهای منتقله از غذا یکی از مسائل مهم بهداشتی کنونی در سراسر جهان هستند، ایمنی غذا یک هدف بهداشتی جهانی است. مطالعه حاضر از نظریه شناختی اجتماعی به عنوان پشتوانه نظری برای بررسی عوامل اجتماعی و شناختی [انتظارات نتیجه (OE)، خود تنظیمی (SR)، عوامل محیطی (ED) و خودکارآمدی (SE)] رفتار ایمنی مواد غذایی و سرپرستان (FSB) مدیران رستوران اردنی استفاده کرده است. داده ها از طریق فرم های گوگل و با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند از شرکت کنندگان جمع آوری شد. در مجموع ۵۰۰ پرسشنامه توزیع شد که هر کدام ۲۵۰ پرسشنامه به انجمن رستوران های اردن (JRA، نماینده رستوران های بین المللی و زنجیره ای غذا در اردن) و همچنین اتحادیه رستوران ها و صاحبان قنادی اردن (URCP، نماینده رستوران های محلی اردن ارسال شد). دویست و نود و شش پرسشنامه تکمیل شده برگشت داده شد. فرضیه ها با حداقل مربعات جزئی هوشمند با مدل سازی معادلات ساختاری تجزیه و تحلیل شدند. تجزیه و تحلیل مشخص کرد که OE، SR، ED و SE تأثیرات مثبتی بر FSB داشتند، در حالی که WC نقشی در تعدیل پیوند بین SE، OE و FSB داشت. به طور خلاصه، مطالعه حاضر به عنوان یک کل دارای کمک های نظری و عملی معنی داری برای متخصصان در زمینه داده شده است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.