رفتار ایمنی غذایی مدیران و سرپرستان رستوران اردنی: دیدگاه مبتنی بر نظریه شناختی اجتماعی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 35

تعداد کلمات : 10000

مجله : Uncertain Supply Chain Management

انتشار : 2024

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
10 آوریل 2024
دسته بندی
تعداد بازدیدها
4728 بازدید
94,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:رفتار ایمنی غذایی مدیران و سرپرستان رستوران اردنی: دیدگاه مبتنی بر نظریه شناختی اجتماعی

 چکیده

از آنجایی که بیماری‌های منتقله از غذا یکی از مسائل مهم بهداشتی کنونی در سراسر جهان هستند، ایمنی غذا یک هدف بهداشتی جهانی است. مطالعه حاضر از نظریه شناختی اجتماعی به عنوان پشتوانه نظری برای بررسی عوامل اجتماعی و شناختی [انتظارات نتیجه (OE)، خود تنظیمی (SR)، عوامل محیطی (ED) و خودکارآمدی (SE)] رفتار ایمنی مواد غذایی و سرپرستان (FSB) مدیران رستوران اردنی استفاده کرده است.   داده ها از طریق فرم های گوگل و با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند از شرکت کنندگان جمع آوری شد. در مجموع ۵۰۰ پرسشنامه توزیع شد که هر کدام ۲۵۰ پرسشنامه به انجمن رستوران های اردن (JRA، نماینده رستوران های بین المللی و زنجیره ای غذا در اردن) و همچنین اتحادیه رستوران ها و صاحبان قنادی اردن (URCP، نماینده رستوران های محلی اردن ارسال شد).   دویست و نود و شش پرسشنامه تکمیل شده برگشت داده شد. فرضیه ها با حداقل مربعات جزئی هوشمند با مدل سازی معادلات ساختاری تجزیه و تحلیل شدند. تجزیه و تحلیل مشخص کرد که OE، SR، ED و SE تأثیرات مثبتی بر FSB داشتند، در حالی که WC نقشی در تعدیل پیوند بین SE، OE و FSB داشت. به طور خلاصه، مطالعه حاضر به عنوان یک کل دارای کمک های نظری و عملی معنی داری برای متخصصان در زمینه داده شده است.

 

 

 

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: The food safety behavior of Jordanian restaurant managers and supervisors: A social cognitive theory-based perspective

Abstract

 As foodborne diseases are current major health issues worldwide, food safety is a global health target. The present work has used social cognitive theory as theoretical support for examining the social and cognitive factors [outcome expectations (OE), self-regulation (SR), environmental determinants (ED), and self-efficacy (SE)] of Jordanian restaurant managers’ and supervisors’ food safety behavior (FSB). The moderator was willingness to comply (WC). Data were collected from the participants via Google Forms using purposive sampling methods. A total of 500 questionnaires were distributed, where 250 questionnaires were sent each to the Jordanian Restaurant Association (JRA, representing international and chain food restaurants in Jordan) as well as the Jordanian Union of Restaurants and Confectionary Proprietors (URCP, representing the local Jordanian restaurants). Two hundred and ninety-six completed questionnaires were returned. The hypotheses were analysed with smart partial least squares by structural equation modelling. The analysis determined that OE, SR, ED, and SE had positive impacts on FSB, while WC played a role in moderating the interlinkage among SE, OE, and FSB. To sum up, the current study as a whole also has significant theoretical and practical contributions for the practitioners in the given context.