نقش ملاتونین در میوه سیب در طول رشد و رسیدن: برهمکنش احتمالی با اتیلن

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22

تعداد کلمات : 8400

مجله : plants

انتشار : 2022

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : بالا

:

تاریخ انتشار
23 آگوست 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1530 بازدید
46,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:نقش ملاتونین در میوه سیب در طول رشد و رسیدن: برهمکنش احتمالی با اتیلن

چکیده

 نقش ملاتونین در طول رشد و رسیدن میوه سیب با استفاده از ارقام محلی مورد بررسی قرار گرفت. تکامل پارامترهای رشد و رسیدن، از جمله اندازه و وزن میوه، سفتی، تغییر رنگ، محتوای قند و تولید اتیلن، در پنج رقم مورد مطالعه متفاوت بود، به طوری که سیب زرد (Reineta و Golden) زودتر از قرمز شدن، فرآیند رسیدن را آغاز کرد. (Teórica، Sanroqueña، و Caguleira) تغییرات در محتوای ملاتونین و ایزومر ملاتونین ۲ در طول رشد و رسیدن در سیب طلایی مورد مطالعه قرار گرفت، همانطور که اثر تیمار ملاتونین (۵۰۰ میکرومولار، روز ۱۲۴ پس از گرده‌افشانی) روی درخت سیب مورد مطالعه قرار گرفت. محتوای ملاتونین بسیار متفاوت بود، با ارزش بیشتری در پوست نسبت به گوشت. در پوست، ملاتونین در روز ۱۳۲ پس از گلدهی، زمانی که سنتز اتیلن شروع شد، افزایش یافت. در گوشت، سطح ملاتونین در ابتدای مرحله رشد و در پایان رسیدن بالا بود. ایزومر ملاتونین ۲ نیز پس از شروع رسیدن و زمانی که اتیلن شروع به افزایش کرد، بالاتر بود. تیمار ملاتونین به طور قابل توجهی تولید اتیلن را افزایش داد و اندازه، وزن، محتوای قند و سفتی میوه را افزایش داد. داده‌ها نشان می‌دهد که ملاتونین رسیدن میوه را از طریق القای سنتز اتیلن تحریک می‌کند، در حالی که تیمارهای ملاتونین قبل از رسیدن کیفیت نهایی میوه را بهبود می‌بخشد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Role of Melatonin in Apple Fruit during Growth and Ripening: Possible Interaction with Ethylene

Abstract

 The role of melatonin during the growth and ripening of apple fruit was studied using local varieties. The evolution of the growth and ripening parameters, including fruit size and weight, firmness, color change, sugar content, and ethylene production, was different in the five varieties studied, with yellow apples (Reineta and Golden) initiating the ripening process earlier than reddish ones (Teórica, Sanroqueña, and Caguleira). Changes in the melatonin and melatonin isomer 2 contents during growth and ripening were studied in Golden apples, as was the effect of the melatonin treatment (500 µM, day 124 post-anthesis) on the apple tree. Melatonin content varied greatly, with higher value in the skin than in the flesh. In the skin, melatonin increased at day 132 post-anthesis, when ethylene synthesis started. In the flesh, melatonin levels were high at the beginning of the growth phase and at the end of ripening. Melatonin isomer 2 was also higher once the ripening started and when ethylene began to increase. The melatonin treatment significantly advanced the ethylene production and increased the fruit size, weight, sugar content, and firmness. The data suggest that melatonin stimulates fruit ripening through the induction of ethylene synthesis, while melatonin treatments before ripening improve the final fruit quality.