عنوان فارسی مقاله:نقش ملاتونین در میوه سیب در طول رشد و رسیدن: برهمکنش احتمالی با اتیلن
چکیده
نقش ملاتونین در طول رشد و رسیدن میوه سیب با استفاده از ارقام محلی مورد بررسی قرار گرفت. تکامل پارامترهای رشد و رسیدن، از جمله اندازه و وزن میوه، سفتی، تغییر رنگ، محتوای قند و تولید اتیلن، در پنج رقم مورد مطالعه متفاوت بود، به طوری که سیب زرد (Reineta و Golden) زودتر از قرمز شدن، فرآیند رسیدن را آغاز کرد. (Teórica، Sanroqueña، و Caguleira) تغییرات در محتوای ملاتونین و ایزومر ملاتونین ۲ در طول رشد و رسیدن در سیب طلایی مورد مطالعه قرار گرفت، همانطور که اثر تیمار ملاتونین (۵۰۰ میکرومولار، روز ۱۲۴ پس از گردهافشانی) روی درخت سیب مورد مطالعه قرار گرفت. محتوای ملاتونین بسیار متفاوت بود، با ارزش بیشتری در پوست نسبت به گوشت. در پوست، ملاتونین در روز ۱۳۲ پس از گلدهی، زمانی که سنتز اتیلن شروع شد، افزایش یافت. در گوشت، سطح ملاتونین در ابتدای مرحله رشد و در پایان رسیدن بالا بود. ایزومر ملاتونین ۲ نیز پس از شروع رسیدن و زمانی که اتیلن شروع به افزایش کرد، بالاتر بود. تیمار ملاتونین به طور قابل توجهی تولید اتیلن را افزایش داد و اندازه، وزن، محتوای قند و سفتی میوه را افزایش داد. دادهها نشان میدهد که ملاتونین رسیدن میوه را از طریق القای سنتز اتیلن تحریک میکند، در حالی که تیمارهای ملاتونین قبل از رسیدن کیفیت نهایی میوه را بهبود میبخشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.