عنوان فارسی مقاله:پیوندهای بین رژیم غذایی انسان و سلامت و پیامدهای آب و هوایی در مناطق بزرگ جهان در ۵۰ سال گذشته
چکیده
در سطح جهانی ، ترس های سنتی از امنیت غذایی با نگرانی هایی در مورد پایداری سیستم غذایی تکمیل شده است که شیوه های فعلی تولید کشاورزی را با آسیب به اکوسیستم های محیطی و آب و هوای جهان مرتبط می کند ، بنابراین منابع طبیعی نسل های آینده را تهدید می کند. هدف این مقاله ایجاد درک بهتر از تکامل پایداری رژیم غذایی از سال ۱۹۶۱ تا ۲۰۱۳ است. داده های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد برای بررسی وضعیت جهان به طور کلی و مناطق کلان آن مورد استفاده قرار گرفت. آفریقا ، آسیا ، آمریکا ، اروپا و اقیانوسیه. ما پایداری رژیم غذایی را با (الف) سهم مصرف روزانه سرانه از کالاهای گیاهی و (ب) تنوع محصولات گیاهی/گیاهی مصرف شده ، که با شاخص تنوع سیمپسون اندازه گیری می شود ، تعریف می کنیم. علاوه بر این ، کل کالری مصرف در نظر گرفته می شود. سپس همبستگی بین پایداری رژیم غذایی و (الف) نرخ امید به زندگی کلان منطقه ای و (ب) انتشار گازهای گلخانه ای سیستم غذایی محاسبه می شود. نتایج نشان می دهد که پایداری رژیم غذایی طی ۵۰ سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. علاوه بر این ، ارتباط بین رژیم های غذایی و پیامدهای سلامت و آب و هوا در سطح کلان منطقه ای کاملاً مشهود نیست. بنابراین ، از مالتوس ۲٫۰ ، یعنی بدبینی غذایی علمی ، باید اجتناب شود. به طور خاص ، محدودیت های مشارکت رژیم غذایی در سلامت انسان و سیاره باید به طور گسترده تری شناخته شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.