عنوان فارسی مقاله:مصرف فروکتوز و افزایش سرطان کبد
چکیده
کارسینوم هپاتوسلولار (HCC) درصد از سرطانهای اولیه کبد را تشکیل میدهد که سومین علت شایع مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است. بروز آن در مردان و زنان رو به افزایش بوده است. در کشورهای غربی، رژیمهای غذایی پرکالری، عمدتاً سرشار از کربوهیدراتهایی مانند فروکتوز، به دلیل تأثیرات آن بر سلامت مردم، یک نگرانی قابل توجه است. یک رژیم غذایی با فروکتوز بالا به ایجاد بیماری کبد چرب مرتبط با متابولیک (MAFLD) که قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) نامیده میشد و پیشرفت HCC به دلیل تقویت مسیر لیپوژنیک و تجمع لیپیدها مرتبط است. با این حال، به نظر میرسد متابولیسم فروکتوز بین مراحل بیماری متفاوت است، و با انجام یک برنامه ریزی مجدد متابولیک به نفع تکثیر، التهاب و خواص متاستاتیک سلولهای سرطانی در HCC است. این مقاله مروری بر درک بهتر متابولیسم فروکتوز در هر دو سناریو تمرکز دارد: MAFLD و HCC.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.