عنوان فارسی مقاله:فعالیت ضد میکروبی گرده و نان زنبور عسل جمع آوری شده: پیشرفتهای فعلی و دیدگاههای آینده
چکیده
گرده جمع آوری شده توسط زنبورها (BCP) یک غذای کاربردی شناخته شده است. زنبورهای عسل گردههای جمع آوری شده را فراوری کرده و در کندو، داخل سلولهای شانه ذخیره میکنند. گرده فرآوری شده نان زنبور عسل یا آمبروزیا نامیده میشود و منبع اصلی پروتئینها، لیپیدها، ویتامینها، عناصر ماکرو و میکرو در تغذیه زنبور عسل است. در طول ذخیره سازی، نان زنبور عسل تحت تخمیر حالت جامد قرار میگیرد که آن را حفظ کرده و فراهمی زیستی مواد مغذی را افزایش میدهد. تحقیقات در مورد نان زنبور تا به حال محدود بوده است. در سالهای اخیر، به دلیل ظهور مقاومت ضد میکروبی توسط پاتوژنها، توجه فزایندهای به خواص ضد میکروبی BCP و نان زنبور عسل وجود دارد. هم BCP و هم نان زنبور عسل دارای خواص ضد میکروبی در برابر پاتوژن های مختلف مانند باکتریها و قارچها هستند. مانند سایر محصولات زنبور عسل، فقدان مقاومت ضد میکروبی ممکن است به هم افزایی بیش از یک ترکیب ضد میکروبی در BCP و نان زنبور عسل نسبت داده شود. علاوه بر این، BCP و نان زنبور عسل فعالیت هدفمندی را در برابر پاتوژن ها اعمال میکنند و میکروبیوم میزبان را به شیوهای پری بیوتیک تحت تأثیر قرار میدهند. این مقاله با هدف ارائه یافتههای تحقیقاتی به روز در مورد این جنبهها و همچنین بحث در مورد چالشهای فعلی و چشم اندازهای آینده در این زمینه است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.