فعالیت ضد میکروبی گرده و نان زنبور عسل جمع آوری شده

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 33

تعداد کلمات : 16000

مجله : antibiotics

انتشار : 2020

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
3 سپتامبر 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1545 بازدید
46,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:فعالیت ضد میکروبی گرده و نان زنبور عسل جمع آوری شده: پیشرفت‌های فعلی و دیدگاه‌های آینده

 چکیده

 گرده جمع آوری شده توسط زنبورها (BCP) یک غذای کاربردی شناخته شده است. زنبورهای عسل گرده‌های جمع آوری شده را فراوری کرده و در کندو، داخل سلول‌های شانه ذخیره می‌کنند. گرده فرآوری شده نان زنبور عسل یا آمبروزیا نامیده می‌شود و منبع اصلی پروتئین‌ها، لیپیدها، ویتامین‌ها، عناصر ماکرو و میکرو در تغذیه زنبور عسل است. در طول ذخیره سازی، نان زنبور عسل تحت تخمیر حالت جامد قرار می‌گیرد که آن را حفظ کرده و فراهمی زیستی مواد مغذی را افزایش می‌دهد. تحقیقات در مورد نان زنبور تا به حال محدود بوده است. در سال‌های اخیر، به دلیل ظهور مقاومت ضد میکروبی توسط پاتوژن‌ها، توجه فزاینده‌ای به خواص ضد میکروبی BCP و نان زنبور عسل وجود دارد. هم BCP و هم نان زنبور عسل دارای خواص ضد میکروبی در برابر پاتوژن های مختلف مانند باکتری‌ها و قارچ‌ها هستند. مانند سایر محصولات زنبور عسل، فقدان مقاومت ضد میکروبی ممکن است به هم افزایی بیش از یک ترکیب ضد میکروبی در BCP و نان زنبور عسل نسبت داده شود. علاوه بر این، BCP و نان زنبور عسل فعالیت هدفمندی را در برابر پاتوژن ها اعمال می‌کنند و میکروبیوم میزبان را به شیوه‌ای پری بیوتیک تحت تأثیر قرار می‌دهند. این مقاله با هدف ارائه یافته‌های تحقیقاتی به روز در مورد این جنبه‌ها و همچنین بحث در مورد چالش‌های فعلی و چشم اندازهای آینده در این زمینه است.

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Antimicrobial Activity of Bee-Collected Pollen and Beebread: State of the Art and Future Perspectives

Abstract

 Bee-collected pollen (BCP) is a well-known functional food. Honey bees process the collected pollen and store it in the hive, inside the comb cells. The processed pollen is called beebread or ambrosia and it is the main source of proteins, lipids, vitamins, macro-and micro-elements in honey bee nutrition. During storage, beebread undergoes solid state fermentation which preserves it and increases the bioavailability of nutrients. Research on beebread has been rather limited until now. In recent years, there is an increasing interest regarding the antimicrobial properties of BCP and beebread, due to emerging antimicrobial resistance by pathogens. Both BCP and beebread exhibit antimicrobial properties against diverse pathogens, like bacteria and fungi. As is the case with other bee products, lack of antimicrobial resistance might be attributed to the synergy of more than one antimicrobial compounds within BCP and beebread. Furthermore, BCP and bee bread exert targeted activity against pathogens and affect the host microbiome in a prebiotic manner. This review aims to present up to date research findings regarding these aspects as well as to discuss current challenges and future perspectives in the field.