عنوان فارسی مقاله:متابولیسم و تنظیم اسید اسکوربیک در میوه ها
چکیده
اسید اسکوربیک، همچنین به عنوان ویتامین C شناخته می شود، یک آنتی اکسیدان حیاتی است که به طور گسترده در گیاهان یافت می شود. میوه های گیاهی سرشار از اسید اسکوربیک هستند و منبع اصلی دریافت اسید اسکوربیک توسط انسان هستند. اسید اسکوربیک بر رسیدن میوه و مقاومت به تنش تأثیر می گذارد و نقش تنظیمی اساسی در رشد میوه و ذخیره سازی پس از برداشت دارد. مسیر متابولیک اسید اسکوربیک در گیاهان به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. تجمع اسید اسکوربیک در میوه ها را می توان به طور موثر با فناوری مهندسی ژنتیک تنظیم کرد. تجمع اسید اسکوربیک در میوه ها توسط فاکتورهای رونویسی، فعل و انفعالات پروتئینی، فیتوهورمون ها و عوامل محیطی تنظیم می شود، اما تحقیقات در مورد مکانیسم تنظیمی هنوز نسبتا ضعیف است. این مقاله به طور سیستماتیک مکانیسم تنظیم متابولیسم اسید اسکوربیک در میوه ها را در دهه های اخیر مرور می کند. این یک مبنای نظری غنی برای مطالعه عمیق نقش حیاتی اسید اسکوربیک در میوه ها و کشت میوه های غنی از اسید اسکوربیک فراهم می کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.