میکروپلاستیک ها در محیط: جذب از طریق شبکه غذایی، مواجهه انسانی و اثرات توکسیکولوژیک

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 50

تعداد کلمات : 17000

مجله : toxics(MDPI)

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
9 جولای 2023
دسته بندی
تعداد بازدیدها
2204 بازدید
71,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:میکروپلاستیک ها در محیط: جذب از طریق شبکه غذایی، مواجهه انسانی و اثرات توکسیکولوژیک

چکیده

 اخیراً، مطالعات روی میکروپلاستیک ها (MPs) به دلیل آگاهی روزافزون از خطرات بالقوه سلامت مربوط به وقوع آنها به سرعت افزایش یافته است. بخش اول این مقاله به وقوع MP، توزیع، و کمیت اختصاص داده شده است. MPs را می‌توان از محیط به انسان عمدتاً از طریق استنشاق، ثانیاً از طریق بلع، و تا حدی از طریق تماس پوستی منتقل کرد. با توجه به آلودگی شبکه غذایی، ما حضور میکروپلاستیک را نه تنها در منابع مورد بررسی بیشتر، مانند غذاهای دریایی، آب آشامیدنی، و نمک، بلکه در سایر غذاها مانند عسل، شکر، شیر، میوه و گوشت (مرغ، گاو و خوک) مورد بحث قرار می‌دهیم. تمام داده‌های منابع نشان می‌دهد که مواجهه انسان با میکروپلاستیک از طریق مسیرهای فوق الذکر کم است. در نتیجه، چندین تلاش تحقیقاتی به ارزیابی خطرات بالقوه سلامت انسان اختصاص یافته است. در ابتدا، مطالعات سم شناسی با موجودات آبزی و سپس با مدل‌های آزمایشی حیوانی پستانداران و کشت سلول‌های انسانی انجام شد. در مورد دوم، اثرات سم شناسی در غلظت‌های بالای MPs (پلی استایرن رایج‌ترین معیار MP است) برای مدت کوتاهی مشاهده شد. برای ارزیابی پیامدهای واقعی آلودگی MP در غلظت‌های کم و مواجهه طولانی مدت باید مطالعات بیشتری انجام شود.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Microplastics in the Environment: Intake through the Food Web, Human Exposure and Toxicological Effects

Abstract

 Recently, studies on microplastics (MPs) have increased rapidly due to the growingawareness of the potential health risks related to their occurrence. The first part of this review is devoted to MP occurrence, distribution, and quantification. MPs can be transferred from the environment to humans mainly through inhalation, secondly from ingestion, and, to a lesser extent, through dermal contact. As regards food web contamination, we discuss the microplastic presence not only in the most investigated sources, such as seafood, drinking water, and salts, but also in other foods such as honey, sugar, milk, fruit, and meat (chickens, cows, and pigs). All literature data suggest not-negligible human exposure to MPs through the above-mentioned routes. Consequently, several research efforts have been devoted to assessing potential human health risks. Initially, toxicological studies were conducted with aquatic organisms and then with experimental mammal animal models and human cell cultures. In the latter case, toxicological effects were observed at high concentrations of MPs (polystyrene is the most common MP benchmark) for a short time. Further studies must be performed to assess the real consequences of MP contamination at low concentrations and prolonged exposure.